Quantcast
Till salu inom

"autografer köpes säljes"

Ystad
Igår

Litografier kronprisessan V...

3 750 kr
Blocket.se
Västerås
12 dagar

Signerad autograf av Michae...

800 kr
Blocket.se
Västerås
12 dagar

Autograf helt äkta annars p...

400 kr
Blocket.se
Västerås
12 dagar

Autograf

1 000 kr
Blocket.se
Västerås
12 dagar

Äkta Autograph Jeepers Cree...

600 kr
Blocket.se
Vännäs
15 dagar

Dolly Style ryggsäck och pe...

200 kr
Blocket.se
19 dagar

Unik signerad Vox AC-30 1964

30 000 kr
Blocket.se
Hammarö
1 månader

Autografer EM 92

1 000 kr
ABC-Annons.se
Kinda
1 månader

Autografer 1912-1950 talet...

18 000 kr
ABC-Annons.se
Linköping
1 månader

Två Michael Jackson-affischer

20 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
2 månader

Michael Jordan kort från 94-95

699 kr
Citiboard
Eskilstuna
2 månader

Dodge Charger 6.3 V8 1970

450 000 kr
Blocket.se
Butik Västmanlands län
11 år

Lilla Jönssonligan och stjä...

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Bjöck & Börjesson. Katalog Nr 250. Gamla rara böcker...

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 år
"Bjöck & Börjesson. Katalog Nr 250. Gamla rara böcker och andra sällsynta tryck ävensom intressanta och betydande arbeten inom olika områden och vetenskapsgrenar, varibland särskilt märkas Svenska Standardverk från skilda tider och av olika slag i bästa skick och i utmärkta band. Därtill ett mindre urval Autografer. 1930. 289 s. Något nött. Bjuder ni på denna auktion bekräftar Ni att Ni har läst och godkänt våra leverans och betalningsvillkor, dessa kan läsas på ""min personliga"" sida på http://www.tradera.com/trader/message_show.asp?id=663514 "
300 kr
Bokbörsen.se

Mardrömmar. Första boken & Andra boken (Four Past Midnight) Signerade av översättaren Ulf Gyllenhak

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Bra Böcker, 1991-1992. Inbundna med skyddsomslag i mycket bra skick. Översättning: Ulf Gyllenhak. Första boken: ISBN 91-7133-058-5. Vikt: 604 gram. Innehåller kortromanerna Langoljärerna (filmatiserad som Langoljärerna) och Hemligt fönster, hemlig trädgård (filmatiserad som Secret Window). Andra boken: ISBN 91-7133?059-3. Vikt: 559 gram. Innehåller Bibliotekspolisen, och Solhunden. BÅDA BÖCKERNA ÄR SIGNERADE AV ÖVERSÄTTAREN ULF GYLLENHAK. MED DEDIKATION (ung.): Till Fredrik med varma hälsningar från Ulf Gyllenhak skrivet med grön filtpenna. Mycket ovanliga böcker med översättarens autograf, kanske Sveriges enda två som nu finns i omlopp!
450 kr
Bokbörsen.se
Kreativitet och design  ·  Göteborg

Speaker till roligt event med kända hockeyspelare!

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Komet söker för kunds räkning en Speaker i Göteborg till ett event för marknadsföring av företagets produkter för män. Vår kund är ett företag inom hygien- och kroppsvårdindustrin med många kända märken som är eftertraktade världen över.Som Speaker kommer du att underhålla publiken och fungera som eventets konferencier.  Tanken är att du både ska sälja in de produkter som marknadsförs samt informera om dem. Två demotjejer är med och assisterar. Kända Hockeyspelare från tre Kronor kommer även att närvara. De kommer att skriva autografer till besökarna och bli intervjuade av dig. Du förväntas ställa frågor om sport och hockeyspelarnas relation till produkterna.
0 kr
Jobbjakt.se
Kreativitet och design  ·  Stockholm

Speaker till roligt event med kända hockeyspelare!

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Komet söker för kunds räkning en Speaker i Stockholm till ett event för marknadsföring av företagets produkter för män. Vår kund är ett företag inom hygien- och kroppsvårdindustrin med många kända märken som är eftertraktade världen över.Som Speaker kommer du att underhålla publiken och fungera som eventets konferencier.  Tanken är att du både ska sälja in de produkter som marknadsförs samt informera om dem. Två demotjejer är med och assisterar. Kända Hockeyspelare från tre Kronor kommer även att närvara. De kommer att skriva autografer till besökarna och bli intervjuade av dig. Du förväntas ställa frågor om sport och hockeyspelarnas relation till produkterna.
0 kr
Jobbjakt.se
Hobby  ·  Partille

Frölundaströja från 04/05 ink autografer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Hej! Säljer en frölundatröja(matchtröjan) från guldåret 2005. Tröjan är betäckt med ungefär 20 autografer från lagets spelare. Eftersom säsongen 2004/2005 var lockout säsongen är många av autograferna av NHL-proffs. Tröjan är i storlek 3 och i fint skick. Tröjan är en matchtröja repclia men autograferna är såklart äkta. Den finns i Göteborg och affären görs helst öga mot öga men kan även skickas. Priset ligger på 900kr. Kollar min mail väldigt ofta så maila om ni är intresserade. Lämna gärna telefonnummer.
900 kr
Blocket.se