Quantcast
Till salu inom: ”

avelsägg kalkon säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lördagen den 12 Oktober mellan klockan 12 - 15:00 kommer det att vara en höns och smådjursdag i Byle. Flera olika raser av avelsägg, kycklingar, höns, ankor, kalkoner, kaniner med mera kommer att finnas till salu. Om ni har något själva ni vill prova sälja så tveka inte att ta med er. För mer information besök antingen: https://www.facebook.com/events/494840733942224/?fref=ts www.hönsträff.se www.honsitrunsby.webs.com Om ni undrar över något, tveka inte att höra av er. :)
Avelsägg säljes för 25 kr st plus porto. Kalkonkycklingar kommer att finnas från v.19 Skicka en intresseanmälan via mejl.
Hela våren har jag blommekycklingar, hedemora, hiland Slutet av April kommer jag att sälja Bovan och Hilandhönor för 100 kr styck eller 450 kr för 5 stycken de är 9 månader ca. Skynda och beställ begränsat antal. De lägger ägg på 70 gr. Veckogamla blomme och hedemora tar jag 35kr styck sedan 5 kr per levnadsvecka. Ej könsbestämda . Avelsägg 10 kr styck från juni-september Hiland 35 kr för veckogamla och 6 veckors könsbestämda säljes i grupp 5 hönor och en tupp för 360 kr avelsägg 10 kr styck Plymouth kommer jag att ha frän juni-augusti könsbestämmda 2 veckors säljes i grupp 4 hönor och en tupp 250 kr Ej avelsägg denna säsong Kalkonkycklingar säljer jag i April för 60 kr styck veckogamla och i sep-okt säljer jag slaktkalkoner på 10-15 kg i levandevikt 45 kr/kg Avelsägg i augusti-oktober 15 kr styck Avelstuppar i raserna Ross, hedemora,hiland och blomme 50 kr styck.Plymouth 150 kr styck Avelsägg säljer jag tidigast i juli av de olika raserna just nu fullbokat. Är det något du undrar över vad gäller raser och uppfödning ring mig ingen fråga är för dum. Och du vet vell att du får ha hönor även i tätbebyggt område.
Avelsägg av kalkon köpes.alla raser av intresse.
Önsker å köpa avelsägg av rashöns och avelsägg av påfugl, bronskalkon och kröllwitzer. Önsker också köpa Värphöns av goda äggläggare.