Allt till salu inom "blocket höns och tuppar"

Sortering:
Silkeshöns
Solna
3 dagar

Silkeshöns Visa liknande

1 250 kr
Blocket.se
Hedemorahönor
Jönköping
5 dagar

Hedemorahönor

380 kr
Blocket.se
Gratis tuppar
Norrköping
6 dagar

Gratis tuppar Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Dvärghöns
Laholm
8 dagar

Dvärghöns Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 7

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Kristianstad

Pärlhöna och dvärgkochintuppar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En silverfärgad pärlhöna kläckt våren 2011, 200kr Tuppar kläckta sensommaren 2011. Dvärgkochin 4st svarta tuppar 2st svartbruna tuppar Dvärgkochin och värphönekorsning 1st svart tupp, (något större än en dvärgkochin men har samma fjädersättning) Värphönekorsningar 1st svartbrun tupp Priset för tupparna är 50kr/st eller bud OBS! alla hönsen på bilden är inte till salu, endast de som står med i annonsen är det.
50 kr
Blocket.se

Fågla höns duvor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej har 3 grupper med höns typ lomma höns a 5 höns i vare grupp priset liger på 300;- gruppen HAR även 3 myskanor honer till salu 70 st 2vild fårade kalkoner ner honer 300 st har även 2 barma tuppar 50 st 8 st lovduver för 380:- HAR ÄVEN CA 15ST ORINGADE BREVDUVER PRIS 30:-ST ELLER 300.- för alla svarar inte på meil ring på 0730815598 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
30 kr
Blocket.se
Lantbruksdjur  ·  Luleå

Ungtuppar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Har precis tagit över en del höns och tuppar, bl a fem ungtuppar som jag behöver bli av med omgående! Hoppas att det ska finnas någon som är i behov av dem så att de inte behöver avlivas! Jag ger bort dem gratis till dig som inte tänker avliva dem. Det är fyra stycken renrasiga isbar och en blandras. Nu är jag nybörjare med höns men det finns olika färger på dem om det spelar roll Finns i Luleå! Ring eller maila om du har frågor!
0 kr
Blocket.se
Lantbruksdjur  ·  Haninge

Grupp höns och tuppar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Tänkte sälja min grupp höns med två tuppar eftersom tiden inte finns till sedan min dotter kom. Det är med stor sorg i hjärtat jag tagit detta beslut att det får det bättre hos någon som kan ge dem den tiden de förtjänar. Vet inte vad det är för raser på hönsen, men de är väldigt snälla och gosiga. Det är sex hönor och två tuppar och säljer dem endast i grupp. Hem är viktigare än pris!
1 000 kr
Blocket.se
Lantbruksdjur  ·  Helsingborg

Höns & Tuppar söker nya hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej Med sorg i hjärtat måste jag göra av med mycket av mina djur. Säljer därför höns av blandade raser + blandisar. Höns 70:- st Tuppar 30:- Silkeshöns & Tuppar fina och trevliga från bra stammar från Damnark & Tuskland viltfärgade. 12 st 200:- höns 100:- tuppar. Skänkes ett äldre kärt gås par. Frun haltar sen föddslen men det är inget som hon mått dåligt av. Vill inte skilja på dem, då de älskar varandra.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj