Quantcast
Till salu inom

"axel eriksson tavla konst säljes"

Malmö
Idag

Tavla med belysning

20 kr
Citiboard
Helsingborg
Igår

Tavlor

900 kr
Citiboard
Täby
Idag

Gips tavlor Claréns Blum

2 000 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Idag

Power rack halfrack blandat...

1 000 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Div. möbler

400 kr
Blocket.se
Butik Skara
Idag

Vezeko Formula biltransport

212 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Antikt  ·  Gotlands län

Axel Eriksson Konst

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Säljer en tavla av Axel Eriksson, under en längre period verksam på Gotland. Távlan har ungefärligt mått 60x45 centimeter. Som vanligt när det gäller konst är det svårt att ge en rättvis bedömning via foto, har därför bara tagit en bild. Tavlan bör ses live, väldigt effektfull och vacker ram, den lyser verkligen upp ett rum! Välkommen att kontakta mig via mail eller telefon, kollar mailen dagligen. Säljer även en annan Axel Eriksson tavla på blocket, självklart kan ett förmånligt "paketpris" ordnas. Har tänkt mig 3000 för denna tavla, skambud undanbedes, men priset kan vara förhandlingsbart vid smidig affär.
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gotlands län

Axel Eriksson, 1963, "Se dig inte om"

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vacker, effektfull tavla av Axel Eriksson, fole. Tavlan har skriften "se dig inte om" samt signering, även text på baksidan av tavlan. Väldigt vacker ram som fulländar konstverket. Köpt av konstsamlare i stockholm för en tid sedan och förmodligen relativt ocirkulerad på Gotland. Som vanligt när det gäller konst är det svårt att göra tavlan rättvisa via bild. Vid frågor tveka inte att kontakta mig. En av Axel Erikssons tavlor såldes nyligen på auktion för över 10.000!
2 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gotlands län

Axel Eriksson tavla konst

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En Axel Eriksson tavla säljes med ram. ramens värde 1000:- väldigt fint skick! Minst 20 år gammal. 3000:- eller högst bjudande. En av Axel Erikssons tavlor såldes nyligen på auktion för över 10.000! Även en till målning säljes med ram av indiern Dipak Lahiri 600:- maila, smsa eller ring, lämna medelande om ej svar så ringer jag upp.
600 kr
Blocket.se