Quantcast
Till salu inom: ”

bäddsoffa ikea luleå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dags att flytta och därmed sälja våra fina och fräscha soffor. 3:an & 2:an är köpta på Em i Kalix för ett par år sedan. 2:an är knappt sutten på. 3:an mest använd, dock ej nedsutten eller sliten. Bäddsoffan är från IKEA (modellnamnet glömt). Även den mycket fräsch och fin. Nedfällbara armstöd. 3:an + 2:an 5000 kr. Bäddsoffan 1500 kr. Paketpris 5800 kr. Ring om du är intresserad. Mejl besvaras ej!
Hej, jag säljer en enkel bäddsoffa (IKEA Luleå) med 3 kuddar som är skön att sova och sitta i! Den är riktigt lätt att bädda ut. Man kan, utan svårigheter, sova 2 st i den. Instruktions papper följer såklart med! bredd - 195 cm längd (ut bäddad) - ungefär 250 cm, kan inte bädda ut hela pga. ont om plats! Säljes på grund av ont om plats. Intresserade? tveka inte, släng iväg ett mejl eller ring! MVH Andreas!
Bäddsoffa Luleå (IKEA), 2-3 sits Nu är det dags att sälja min smidiga bäddsoffa. Denna bäddsoffa är sparsamt använd och går att ta isär i fyra delar. Den har även ett mycket fiffigt utrymme där man kan förvara ex. sängkläder. Perfekt till det lilla student-/gästrummet. Alla tre kuddar medföljer såklart! Måtten är: 190cm bred*88cm djup. Vid utfällt läge är sängdelen: 200cm lång*140cm bred. Inköpspriset var 3995:-, men mitt pris är 1000:-.
Säljer nu min trevliga bäddsoffa från IKEA då jag inte behöver den längre. Den är i bra skick (dock med ett par mindre fläckar), knappt använd som "säng" utan främst som soffa. Mycket bekväm och rejäl som soffa, och även väldigt mjuk och skön att sova i. Utrymme för lakan och dyl. undertill. Soffan är vit- och blårandig och har tre "lösa" soffkuddar i samma tyg. Hämtas i Nacka. Bäddsoffan är från IKEA i modellen "Luleå" som ej längre finns i deras sortiment. Nypris var ca 3500 kr. Maila vid intresse!
Vi säljer en vit bäddsoffa Lycksele, IKEA. Den är lätt att hålla ren, avtagbar och maskintvättbar klädsel. Bäddsoffan är i fint skick. Knappt använd. Storlek: Bredd: 142 cm Djup: 100 cm Höjd: 87 cm Sitsdjup: 60 cm Sitshöjd: 39 cm Bäddbredd: 140 cm Bäddlängd: 188 cm Bäddas enkelt ut till en säng med plats för två. Vi ska även ha en till klädsel som ni får med om vi hittar den. Ring eller maila om det är några funderingar. Har bild på den andra klädseln.