Allt till salu inom "bärsele babybjörn blocket"

Sortering:
Britax smile barnvagn & Bee...
Örebro
Idag

Britax smile barnvagn & Bee...

1 000 kr
Blocket.se
Babybjörn bärsele
Upplands-Bro
2 dagar

Babybjörn bärsele Visa liknande

350 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 83

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Stockholm

Vit amningskudde, svart bärsjal, Babybjörn

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
VIT AMNINGSKUDDE med vitt medaljongmönster. Toppenfräsch och som ny pga att vi var tvungna att sluta amma. Använt ca 5-10 gånger. 250kr. (Kostar 399kr i butik). SVART OANVÄND BÄRSJAL av märket Babylonia. Bara testad en gång! Instruktioner och låda medföljer. 450kr. (Kostar 695kr i butik). SVART BABYLIFT av märket Babytravel. Något noppig på insidan, men fungerar jättebra. Avtagbar sufflett. 100kr. BABYBJÖRN BÄRSELE. Äldre modell i navy blå med en rutig insida. Ganska urtvättad, men fungerar jättebra. 80kr.
250 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Boden

Bärsele, babysitter & skötbord Antilop

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bärsele Synergy från Babybjörn, använd kanske 3 (korta) gånger. Tyvärr finns inte kartongen kvar, den försvann i flytten. 700kr Babysittern är däremot mer använd, men hel och fin. 150kr Skötbordet är sparsamt använt, men har ändå fått sig ett eller annat skönhetsfel. Den är också hel och fin, men i flytten så fick den sig en smäll eller två så det har skrapats bort lite färg men det är knappt märkbart. Det följer även med en liten uppblåsbar del som man kan lägga på skötbordet så att det inte känns lika stort. 150kr
0 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Säter

BabyBjörn bärsele

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej hej. Nu har lillflickan växt ur sin bärsele så det är dags att sälja den till nån annan behövande. Det är alltså en babybjörn bärsele utan fläckar hål eller dylikt. Den är mörkblå med vita rutor. På insida av bärselen så är det beskrivning på hur man sätter på sig den, och längst ner på bärselen så står det vart man ska ställa in själva sittsen, allt det syns på bilden. Som sagt den är hel och ren och använd bara ett par fåtal gånger. Hör gärna av er om ni vill ha fler bilder eller funderar över nått. Pris:200kr MVH Rose-Marie.
200 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Tumba

BabyBjörn bärsele, synergy

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en BabyBjörn synergy bärsele i svart. Ålder: Från nyfödd (minst 3,5 kg och 53 cm) upp till 11 kg. Material: Det luftiga 3D-nätet andas och leder bort värme och fukt från din baby. Det är speciellt framtaget för BabyBjörn och består av 100 % polyester. Textilierna närmast barnet är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. De är garanterat ofarliga för barns ömtåliga hud och kan inte framkalla allergier. Skötselråd: Maskintvätt 40 °C. Tvättas separat med skonsamt tvättmedel, utan blekmedel. På insidan finns en praktisk ficka med en inbyggd påse som bärselen får plats i. Mycket fint skick och nytvättad. PRIS: 750:- Nås via mail.
750 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Kristianstad

Babybjörn Bärsele Synergy

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
BABYBJÖRN Bärsele Synergy står för maximal komfort och lätt luftighet i perfekt samverkan. Den är tillverkad av ett avancerat 3D-nät som andas och är extrautrustad med ett bekvämt stöd för ländryggen som avlastar och ger stabilitet. Bärselen är lätt för dig att ta på och av på egen hand, och alla justeringar görs bekvämt på framsidan. I likhet med alla våra bärselar är den utvecklad i samarbete med medicinsk expertis för att vara optimal för det nyfödda barnet. NY SKICK !!! Kan hämtas i Kristianstad
600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj