Allt till salu inom "bärstol vaude jolly comfort"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Örebro

Barnbärstol / Bärstol Vaude Jolly Comfort

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Idag
Fin och praktisk röd bärstol från Vaude. Sparsamt använd till ett barn, ser ut som ny. Köpt 2009. Alla tillbehör finns kvar, solskydd, regnskydd och skötbädd. Ställbar rygglängd för den som bär, passar alltså både långa och korta personer. Om du vill läsa mer och se fler bilder: http://www.naturkompaniet.se/Product/Product.aspx?id=14313&image=3 Info från Naturkompaniet: Barnbärstol med rejält avbärarbälte, justerbar rygglängd för bäraren och sitthöjd för barnet. Ett stödben gör att man enkelt kan ställa ned den. Stor packficka, 4-punktsbälte, sidoskydd. Regn- och solskydd samt »skötbord« ingår. För barn upp till 20 kg. Nypris ca 2000:- nu säljer vi den för 1200:-
1 200 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Tumba

Bärstolar Vaude Jolly Comfort

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Två st bärstolar av märket Vaude Jolly Comfort, en blå och en svart. En mycket bra och stabil bärstol med mjukt ryggstöd och bärremmar som inte skaver, varken för barnet eller på den som bär. Många justeringsmöjligheter. Sol- och regnskydd ingår, liksom en mjuk skötbädd. Har även ett nackstöd till en av bärstolarna som ingår för den som är först till kvarn. 800 kr styck eller 1 500 kr för båda (kanske för tvillingar? :-) Bärstolarna kan efter överenskommelse levereras i Stockholm City om så önskas.
800 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Umeå

Bärstol Vuade Jolly comfort

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Kvalitets-bärstol från Vaude i mycket fint skick, endast använd fåtal gånger. Detta är en bärstol som är väl genomtänkt i alla detaljer, med mjukt stöd för ryggen och passar de flesta. Barnbärstolens midjebälte är brett och ordentligt vadderat för att ge skön bärkomfort. Barnet sitter tryggt och säkert fastsatt i denna bärstol med mjuka vadderade sidor som stöd. Själva sittdelen som barnet sitter på kan justeras i höjdled vilket gör att den lätt kan justeras för att passa olika barns längd och storlek samt enkelt när barnet växer.
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerås

Vaude Jolly Comfort, bärstol

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Bärstol, Vaude Jolly Comfort, säljes. Den är toppen att bära barnen i och har passat oss båda trots att en är 160 cm och en är 195 cm tack vare smidiga inställningar för den som bär. Den går även att ställa in så att barnet sitter bra både som liten och som "stor". Den är i mycket fint skick, prisidé 1100:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Trollhättan

Barngrind, bärstol och cykelsits

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Ikea barngrind patrull 200 kr Bärstol vaude, tror modellen heter jolly comfort, mycket bekväm bärstol !! 900 kr Hamax cykelsits som monteras på ramen, funkar alltså även på cyklar utan pakethållare. Fjädringsfunktion skyddar barnets rygg. Barnet kan ju inte lyfta på rumpan när man kör över något guppigt, stötar går rakt upp i ryggen ! 300kr ALLT KOMPLETT OCH I GOTT SKICK ! PAKETPRIS KAN DISKUTERAS ! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj