Quantcast
Till salu inom

"everest bärstol säljes"

Sollentuna
Igår

Dunparka Everest

500 kr
ABC-Annons.se
Uppsala
Igår

2 st oanvända Ispikar. Ever...

250 kr
ABC-Annons.se
Butik
Igår

Everest Hög Passerar Trek

10 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Uppsala
Igår

Anorak Everest

300 kr
Fyndtorget.se
Umeå
Idag

Mössa+pannband

40 kr
Citiboard
Butik
Igår

Äventyr i Nepal

10 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Uppsala
Igår

Jacka Everest

200 kr
Fyndtorget.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Solna

Everest Bärstol

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Suverän bärstol som varit favorit för vår dotter från 7 månader till nu 2,5 år. Flitigt använd i city, i skogen, i jobbig snömodd och på konserter och Grönan :) Svart med grå detaljer. 2 förvaringsfickor med dragkedja. 2 nätfickor Säkerhetssele Ställbart "sittutrymme" Handtag för barnet att hålla sej i Midje- och bröstbälte Stödben så att den kan stå på marken vid i- och urlyftning av barnet. Höjd: 62 cm Bra skick. Färgen på metalldelarna något avskavd på ngr ställen. Ngt blekt på ett 2 x 1 dm område där barnet har sina armar. men helhetsintrycket är fräscht! Finns i Råsunda, 5 min från fotbollsstadion.
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skaraborg

Everest Tecnology Bärstol

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan! Säljer våran Everest bärstol som endast blivit använd några gånger så den är i jätte fint skick! Endast några små fläckar där barnet har suttit. Bekväm och smidig stol som man kan gå med långe då det finns stöd i både svank och nacke. Barnet sitter jätte bra i den! Flera fack som man kan ha med sig saker på promenaden. Ring helst om ni har frågor då jag ej kollar mail så ofta, om ni vill ha svar snabbt. Använd till ett barn ca 5 gånger!
500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholm

Herqules barnvagn+Maclaren sulky+Bärstol

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Herqules Raptor Spin barnvagn med babylift. * liggläge med mjuklift för nyfödd bebis * både framåt- och bakåtvänt sittläge från ca 6 månader * ryggstödet kan ställas i sitt-, vilo- och sovläge * "kiklucka" i plast i sufletten så man kan ha koll på barnet när det sitter framåtvänt * justerbart handtag * ställbart fotstöd * rymlig varukorg * 5-punktssele * 3 punkteringsfria däck * svängbart alternativt låst framhjul * hand- och fotbroms Pris 1200kr Maclaren sulky. Går att smidigt fälla ihop. Pris 500kr Everest bärstol Pris 150kr
1 850 kr
Blocket.se

Bärstol / bärryggsäck Everest, svart

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Bärstol / bärryggsäck från märket Everest, svart. Med sol / regntak som enkelt tas av om man inte vill ha det på. Smidig sits att sätta ner barnet i med säkerhetssele. Bekväm att bära i då det är vadderade axelremmar och ett brett vadderat spänne att fästa runt mage / höfter som ger mycket bra stöd för den som bär. Flera fack i varierande storlek, varav ett lite större med dragkedja.
200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Norrköping

Amningskudde, Babysitter, Bärstol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Amningskudde från Rätt Start. Vit med vita medaljonger. Polyesterfyllning. 100 kr. --------------------------- Babysitter 100 kr/st. Båda har ställbart rygg- respektive fotstöd samt robust ram. En marinblå med vitt mönster. Något nopprig men hel och ren, En Chicco i färgerna mörkgrå, ljusgrå/beige och vinröd. I fint skick. ------------------------- Bärstol Everest 200 kr. ------------------------- För den som önskar kan en blå badställning följa med på köpet. Se bild. Finns i Hallberga/Eneby. Rök- och djurfritt hem.
100 kr
Blocket.se