Quantcast
Till salu inom: ”

everest bärstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Suverän bärstol som varit favorit för vår dotter från 7 månader till nu 2,5 år. Flitigt använd i city, i skogen, i jobbig snömodd och på konserter och Grönan :) Svart med grå detaljer. 2 förvaringsfickor med dragkedja. 2 nätfickor Säkerhetssele Ställbart "sittutrymme" Handtag för barnet att hålla sej i Midje- och bröstbälte Stödben så att den kan stå på marken vid i- och urlyftning av barnet. Höjd: 62 cm Bra skick. Färgen på metalldelarna något avskavd på ngr ställen. Ngt blekt på ett 2 x 1 dm område där barnet har sina armar. men helhetsintrycket är fräscht! Finns i Råsunda, 5 min från fotbollsstadion.
Bärstol / bärryggsäck från märket Everest, svart. Med sol / regntak som enkelt tas av om man inte vill ha det på. Smidig sits att sätta ner barnet i med säkerhetssele. Bekväm att bära i då det är vadderade axelremmar och ett brett vadderat spänne att fästa runt mage / höfter som ger mycket bra stöd för den som bär. Flera fack i varierande storlek, varav ett lite större med dragkedja.
Amningskudde från Rätt Start. Vit med vita medaljonger. Polyesterfyllning. 100 kr. --------------------------- Babysitter 100 kr/st. Båda har ställbart rygg- respektive fotstöd samt robust ram. En marinblå med vitt mönster. Något nopprig men hel och ren, En Chicco i färgerna mörkgrå, ljusgrå/beige och vinröd. I fint skick. ------------------------- Bärstol Everest 200 kr. ------------------------- För den som önskar kan en blå badställning följa med på köpet. Se bild. Finns i Hallberga/Eneby. Rök- och djurfritt hem.