Allt till salu inom "bärstol blocket"

Sortering:
Bärstol
Idag

Bärstol Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Bärstol, Deuter Kid Comfort
Idag

Bärstol, Deuter Kid Comfort

1 500 kr
Blocket.se
Bärstol Hauck
Växjö
2 dagar

Bärstol Hauck Visa liknande

350 kr
Blocket.se
Bärstol
Trelleborg
4 dagar

Bärstol Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Minimeis bärstol
Enköping
5 dagar

Minimeis bärstol Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Bärstol Bebisdocka
Butik

Bärstol Bebisdocka

288 kr
NYTT Peace of Home
Bärstol Berjuan 90006
Butik

Bärstol Berjuan 90006

479 kr
NYTT Peace of Home
Visar sida 1 av 40

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Södertälje

Bärstol WigWag

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Bärstol av märket WigWag. Stolen har ett stödben som kan fällas ut så att bärstolen kan stå själv på marken med barn i. Medföljer ett kombinerat sol & regnskydd som är påsatt för fotograferingen, men det går att montera bort. Bak på stolen finns även en packficka ca 5l. reglerbara axelrämmar, midjebälte & bröstrem. Stolen har funkade kanon för våran son när han va liten, men våran dotter somnar ofta i stolen och den är inte optimal att sova längre sträckor i, därför säljer vi den. OBS!!! Ring EJ mellan 19:30 och 21:00 nattning av barn pågår. Vi är föräldrarlediga så bärstolen kan hämtas dagtid.
250 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Sundsvall

Bärstol Vaude

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer en bärstol av märket Vaude. Den är i stort sett oanvänd och i mycket gott skick. Stolen är bekväm att bära och går att ställa in på ett flertal olika sätt, både för bäraren och för barnet, vilket gör att den passar de flesta. Stor förvaringsficka. Kan användas från att barnet kan sitta själv (6-7månader) och upp till det väger 20 kg. Avhämtning alt. köparen betalar frakten.
950 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Skaraborg

Vagga, babygym, bärstol och mobil

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
VAGGA 500kr, "gräddvit" som är lite stött och sliten på ett charmigt sätt. Höjd ca 71 cm, längd ca 77 cm, bredd ca 45 cm. Ingår vitt spjälskydd, madrass, 2 vita lakan, 4 vita örngott i två olika stl samt en liten kudde. TRÄMOBIL 90 kr. Pingviner, fiskar och säl i härliga färger. BÄRSTOL 350 kr. Mörkblå 2117. Anv 3 ggr. BABYGYM 200 kr. Som nytt. Allt är ifrån ett rök och djurfritt hem. Nås endast via telefon. Ej mail.
90 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Blekinge län

Bekväm bärstol av märket Vaude

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Idag
Vår son har blivit alldeles för tung för att bäras så nu ska vi sälja vår väldigt praktiska bärstol. Det finns stöd för nacke och huvudet framåt.. Barnet kan således somna gott under turen, Det finns ett ganska stort fack där fika och skötsaker får plats. Stödbenen gör att det blir enkelt att sätta på och ta av sig den. Dessutom är det bra med remmar som gör att man kan bära den bekvämt utan att man får ont i ryggen då man promenerar. Den är ganska sparsamt använd och i toppskick eftersom vår son hellre går än blir buren eller åker vagn...
1 000 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Bromma

Vaude Swing bärstol

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Idag
Vaude Swing är en mycket lätt bärstol lämplig för barn upp till 3 år eller med en vikt på 20 kg. För maximal bärkomfort så är baksidan gjord i mesh, vilket låter luften cirkulera fritt. Bärstolen är också utrustad med handtag på baksidan som även fungerar som huvudskydd. Vi har köpt till en bygel för extra huvudstöd som också följer med. Bärstolen är endast använd ett par gånger och i mycket fint skick.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj