Quantcast
Till salu inom: ”

båt eka roddbåt trä åror säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Klassisk eka i trä, där jag tror träslaget är mahogny. Båtens dimensioner 425x148 cm. Några spant är knäckta, därav priset. Båten har använts som roddbåt av familjen i detta skick, senaste somrarna. Båtens kölsvin och undervattenskropp är inoljade med "Roslagsmahogny" (Tjära, linolja och balsamterpentin) vid leverans. Åror finns, men de är inte i toppskick. Vattnas f.n. för att bordläggningen skall svälla och medge snabb sjösättning. OBS! Oregistrerad båtkärra, se bilden, ingår ej men kan diskuteras för försäljning.
Doriesen Delilah säljes billigt till en träbåtvårdande person. Längd ca: 3,8m Bredd ca: 1,25m. Amatörbyggd i fur och gran. Sydd med galvad spik. Tvärgående brädor i botten. Ett par åror medföljer. Båten ligger på land för avhämtning. Kontakta mig via email för mer information.
Lätt aluminiumbåt (60-70kg) i bra skick med 5hk Yamaha som går bra. Nya åror. Planar med 1vuxen person ombord. Teak i reling och akterspegel utbytt för ca:2år sedan, övrigt trä i bra skick. Inbyggda flyttankar gör båten osänkbar. Osäker på längden 3,7-4,3m Båten ligger i ljusnan i närheten av Järvsö Roddbåt båt eka
hej har en eka liggandes som jag inte har någon nytta av efter som jag inte har någon stans att ha den. så vill nu sälja den. båten är i bra skick men det som är synd är att en åra är trasig. ring mellan 16:00 22:00 pga jobb.
Köper Er Roddbåt/Eka (ej motor ?) helst i trä men plats inger hinder. Med åror. Båten skall ligga intill vårt sommarhus, i trakten runt Väddö! Kravet är att 3 vuxna personer skall kunna åka med; båten måste alltså vara minst 3,50 meter lång. Skruttig inget hinder och köper jag din träbåt så gör jag det när den ligger i vattnet. Du ombesörjer transporten.