Quantcast
Till salu inom: ”

roddbåt trä säljes

Köpes

Umeå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vrakskeppet
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Terhi Saiman är en utomordentlig roddbåt, modern och säker. Saiman har plats för dubbla årpar samt för en utombordsmotor. Ett stabilt sandwich-skrov i ABS-plast klarar stötar betydligt bättre än skrov av trä eller glasfiber. Saiman är försedd med låsbara förvaringsutrymmen både fram och bak samt med justerbar roddtoft. Längd 478 cm och bredd 148 cm och godkänd för 4 personer. Ca-pris 21 300:-, nu 16 500:-. Kan fås med t ex Honda och Tohatsu. Vi samarbetar med Swedbank Finans. Jespersens Motor AB har utställning och service i Hovmantorp.
Hej! Är på jakt efter en mindre, lättrodd båt, helst max 4 m. Gärna inkl motor. Är åxå intresserad av om du har bara en motor liggande. Krav på båten:Funktionsduglig. Plast eller alu, inte trä. Krav på motorn: Lättstartad och pålitlig och lätt att dra igång för även "klenare" personer. Gärna nyare/4-takt, men inget krav. Både kort och lång rigg är av intresse. Kan åka en bit för rätt objekt! Gärna en första kontakt via mail! Kan ibland ha svårt att svara i mobilen, men tala då gärna in ett meddelande/skicka sms.
Köp vårt sista utställnings ex. Terhi Saiman är en modern, säker Terhi - en utomordentlig roddbåt som är konstruerad med respekt för gamla traditioner och former. På samma sätt som sina förebilder har Saiman plats för dubbla årpar samt för utombordsmotor. Ett stabilt sandwich-skrov i ABS-plast klarar stötar betydligt bättre än skrov av trä eller glasfiber. Saiman är försedd med låsbara förvaringsutrymmen både fram och bak samt med justerbar roddtoft. . Märke: Terhi Modell: Saiman Bredd: 1.48 meter Material: Plast
Terhi Saiman är en modern, säker Terhi - en utomordentlig roddbåt som är konstruerad med respekt för gamla traditioner och former. På samma sätt som sina förebilder har Saiman plats för dubbla årpar samt för utombordsmotor. Ett stabilt sandwich-skrov i ABS-plast klarar stötar betydligt bättre än skrov av trä eller glasfiber. Specifikationer: Längd: 478 cm Bredd: 148 cm Vikt: 98 kg Bärighet: 4 Personer/315 kg Rekommenderad motor: 4 hk För mer info ring 063-35445. Finans kan ordnas. Finns hemma för omgående leverans!!!! Just nu: 15,900:- inkl.moms
BÄSTSÄLJARE. En lätt men ändå stabil roddbåt helt i aluminium. Lämpar sig bra i insjöar, skärgård och kustnära vatten. Godkänd av Det Norske Veritas (DNV), en oberoende stiftelse som kvalitetssäkrar fritidsbåtar, yachter och fartyg världen över allt sedan 1864. Osänkbar. Flyter vattenfylld med 4 personer. Båten 3 år gammal säljs med: * 4HP Yamaha 4-takt utombordare som har gått mindre än 10 timmar * Åror - trä * Durkar - orginal trä * Ankare inklusive förtöjning * Lås för båt och motor (klass 3) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.