Quantcast
Till salu inom: ”

båt rana 17 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

EN JÄTTE PRAKTISKT BÅT BÅDE FÖR FISKAREN OCH FÖR UTFLYKTER KAPPELET GÅR ATT ÖPPNAS PÅ FLERA OLIKA SÄTT (FRAMÅT, BAKÅT, SIDOR, HALVA ELLER HELA). KAPPELET ÄR FRÅN 2008. DYNORNA GÅR ATT BÄDDA NER TILL EN STOR SÄNG. DYNORNA ÄR FEÅN 2008 ALLT ÄR I ETT BRA SKICK SÄLJES NU TILL VINTER PRIS 35HK MOTOR JONSON FRÅN 80TAL. MED EL-START NÄSTAN NY OBROMSAD KÄRRA FÖLJER MED OCH LITE ANDRA BÅTSAKER SÄLJES PGA. SEGELBÅT KÖP
Säljer en rana 17 i mycket fint skick. På den sitter det en 70 Hp evinrude av årsmodelmodel -79 samt ett extra motorfäste för trollingmotor. Saker som kan medfölja båten är, ekolod med knopmätare, spöhållare, en 2 meter hög wakeboard/vattenskid pylon, 30 km TK-trailer. Hade tänkt mig 33000 tkr för allting eller 27000 för båt med motor, batteri samt 25 l trycktank i plast. Har ni några frågor så är det bara att höra av sig på mail eller telefon.
Mycket välvårdad Rana 17 med Yamaha 40 Iläggsdynor för övernattning Ekolod Hummingbird Portait med fartgivare, GPS, laddregulator till motorn, botten målad med 2-komp.färg, badstege, nybesiktigad Fågelsta 1250 (bromsad) m.m Båt, motor, ekolod, GPS, förtöjningsutr, trailer: 43.000:- Paketpris med komplett trollingutrustning: 50.000:- BigJon paravanmast 2 Mariestadspulkor, utlösare Cannon djupriggar med förlängda armar i dural-aluminium inkl blylod och utlösare Trollingbar i alu 12 spöhållare All trollingutrustning lätt borttagbar för familjeturer (5 min)
Nu är de dax att sälja båten min! De är en Rana 17 suzuki 40 hk 4-takt motorn har gått ca 500 timmar jag har ägt båten i ett år och är sjukt nöjd med den. nackdelen för mig är att den är lite för stor för min smak. Båten är en Norsk båt så den är gjord att gå i havet, med andra ord otroligt sjösäker. jag är även ute efter en skoter. har ni en som ni kanske vill byta så kom med förslag :-) kan skicka med trolling utrustning om så önskas för en bra peng!
Rana 17 DCDL med Evinrude 40 säljes. Välvårdad båt som går bra. Maila eller ring för mer info.