Quantcast
Till salu inom: ”

vattenjet båt säljes

Princess V48

Västra Götalands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fynd! Rolig och bra båt för hela familjen, både för fiske och vattensport. Bra skick Service gjord i våras 7 st godkända sittplatser 170 hk vattenjet ca 45 knop Billig att försäkra Nya dynor för 20.000kr år 2011. 2 st kapell medföljer Stereo, vattenskidstolpe mm Galvad trailer med ny vinsch finns att köpa till för 4900kr. -Priset är helrätt, så det är inte prutbart. "Först till kvarn gäller" SportbåtVattenjet Jet MotorbåtFamiljebåt Dagsutflykter Daycruiser
Måste tyvärr göra mig av med min båt pga flytt. Stor motorbåt Ca7 meter lång, förruff, Mustangs 302 v8 och vattenjet. Den är under lite renovering eftersom motorn har tagit fast och en och annan kabel behöver bytas men en motor hittar man rätt billigt på laga.se. Är inte bottenmålad för säsong och lite ny färg på båten hade nog inte skadat. Har säkert glömt något men hör av er med frågor om ni har några. Väldigt billigt men måste bli av med den pga platsbrist. Priset prutat och klart.
Säljer båten pga husköp .. Motorn är inte mer än något år gammal och har inte gått mer än ca 100 timmar cheva 350 med lite vassare godis i går klockrent och är köpt och byggd på hansenracing hel och fin båt i övrigt och är ruskigt snabb 50++ knop fotgas nya mätare 100 liters inbyggd bensintank raka rör med ett himmelskt skönt ljud eller bytes i mot diselbil ..pris sänkt pga spricka e ena kyllimpan och att jag har ingen plats för den snart.... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
vattenjett me indmar 454 bigg block motor spesial tilverkat til sjeik i saudi arabia måste ses vatten kjyld exsos gåt et fåtall timmar sen ny verkligen en upplevelse på sjön ca 60 knp inget problem at få försekrat selges pga flytt til asien så inget byte båten er nr 1 av 100 som blev spesial tilverkat på bestelling nr fins så försekringen godkjenner försekring på unifär 350000 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En Svensktillverkad Roy ski från 70-talet med inredning från slutet av 90-talet saknar dock motor. motorfästen för en cheva 350 smallblock. Propp med axel sitter kvar går säkert att konvertera till vattenjet om man vill det. Den har stått på land under press. dom senaste åren, inredningen ligger i garage. Med lite blod svett och tårar kan den nog ligga i till midsommar. 25000 eller bud inte båten på bilden men samma modell Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.