Quantcast
Till salu inom: ”

båt snipa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En klassisk gixxer som går bra. För bra enligt frun. Servad och klar att köras. Motorn spinner som en katt. Och växel lådan går lätt å fint. Har i skrivande stund gått ca 4200 mil. Maila så får du all info du vill ha. Ev bytes mot en båt med ratt,snipa eller racer.Eller något annat kul med ratt i samma pris klass. Finns annonsen kvar så finns gixxern kvar. gsxr gsx-r 750.
En klassisk snipa åter i produktion. Ny utformning av däcket, bredare skarndäck, generösare utrymme på för och akterdäck med halkmönster för säkrare förtöjning, ombord och ilandstigning. Även en helt ny innermodul har tagit form. Med gott om sittplatser och förvaring. Båten är utrustad med 12hk dieselmotor och drivlina från Vetus. Välkomna att boka tid för en provtur i Väddökanal. Vår demobåt kommer att säljas till kraftigt reducerat pris under hösten. Då ingår så klart vinterförvaring. Se oss även på facebook
Perfekt båt för fisketuren eller badutflykten. Båten är av modell snipa och går stadigt i vattnet. Mycket bränslesnål 10Hk Yamaha 4-taktare. Praktiskt med tak att gömma sig under vid en regnskur. Båten har styrpulpet samt ingångslucka i fören. Mycket enkelt att lägga i och ta upp båten via ramp om man inte har båtplats. Registrerad nyservad 80km/h trailer från TK-trailer med lås ingår i priset( ljusramp ej med på bilden) samt fendrar ankare och tampar.
Klassiskt svart/krom, snygg modell 650cc. 1500 mil, Bes UA. Kardandrift, underhållsfritt och rent Nytt bakdäck 2012 och bra framdäck. Sissybar ej monterad men medföljer. Billig skatt och försäkring. Bytes mot annat sommarnöje, i första hand kabinbåt/snipa över 5m men har du en veteranbil eller en cab så kan det också vara av intresse. Renoveringsbehov på ditt objekt accepteras men rena vrak och skambyten undanbedes för då åker jag hellre omkring bekymmersfritt på min motorcykel i sommar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har växt ut ur vår fina båt. Så nu är det dags för en större. Den behöver lite omvårdnad på träet i sittbrunn för att få forna dagars glans. Ingen mögel eller lukt. Vi är rökfria. Den har endast haft 3 st ägare ink mig. 2-3 sovplatser. Den är snål i drift. Motor: Yanmar diesel (ca 30 år), sötvattenkyld. Går bra!! Hastighet: Ca 7 knop Ny dieseltank 2010 Nytt kapell 2010 Ingen toa eller kök Ligger på land just nu men är färdig för sjösättning. Välkomna att titta på den!