Quantcast
Till salu inom: ”

uttern 4502 styrpulpet 40hk trailer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bilar

Trelleborg
Båttrailer

Trollhättan
Ryds 480

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Styrpulpet Uttern 4502 med Yamaha 40hk 4-takt -99. En kanonbra båt som är utmärkt för både fiske o badturer. självläns o ett flertal spöhållare. Ekolod,godkänt stöldlås. Trailer Brenderup 1002 på bild medföljer Ej men finns möjlighet att köpa till för 12000:- En båt som endast är använd ett få antal timmar sedan senaste service på marina. För mer info kontakta mig via telefon eller mail.
säljes.. båten är dubbelskrovad med självläns både båt och motor är i jättefint skick motorn är en mercury 40 hp 2takt årsmodell 1998 likaså båten lite gångtid på både motor och båt en ny 30 trailer medföljer. telefon dagtid måndag-fredag till 15.00 070 6623249 övriga tider telefon 0706903287 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min utter . båten är en uttern 4502 ifrån 1994 , en uppföljare eller uppdatering av uttern 4501 med den skillnaden att denna har riktigt dubbelskrov med självläns . väldigt stabil och gedigen båt med höga fribord, rostfria grabbräcken, badstege och bra med låsbara stuvutrymmen, aldrig bottenmålad eller saltvattenkörd. perfekt båt för fiske, bad och dagsturer. motorn är en 1994 yamaha 40hk tvåtakt med autolube (blandar olja själv så du slipper blanda i bensinen) motorn har all utrustning man kunde få detta år såsom elstart, powertrim och eltilt. Startar lätt och går rent och fint, fräscht optima redtop batteri, Motorlås samt yamaha trycktank sitter i båten. i år har båten endast gått några turer och innan den sjölades första gången byttes packboxar till propelleraxeln, olja i drevhuset, impeller, båda gasreglage-kablarna samt teleflex kabeln till styrningen. båten är även utrustad med ett ekolod, Lowrance mark 5-x. Givetvis står den även på en fogelsta trailer som ingår. MYCKET båt för dessa pengar!! Ring eller maila vid intresse, så länge annonsen finns kvar finns skutan kvar! INGA BYTEN!! mvh / Fredrik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
StyrpulpetUttern 4500 Båten är från ca 1989 och har legat i vattnen kring Södertälje. Hon är döpt till "Smulan". Har använts till utflykter, fiske och wakeboard. Utflykter så som till Birka och Rastaholm. Största gäddan jag tagit i båten vägde drygt 8 kg. Wakeboard och vattenskidor är inga problem med en 40 hk motor. Det ingår en praktisk länspump med nivåvakt samt marinbatteri plus kablar. Bensintank på ca 23 L. 3 st stuvytrymmen samt monterad hink. Badstege. Båten är halkskyddad (de svarta "strecken" på bilden). Spöhållare för 6 st fiskespön samt 2 st trollingspöhållare. Plus lite smågrejer som ABU lås, kätting, dragg, teleskopåra, mugghållare, tampar och fendrar. Båten är mycket stadig och går fint i sjön. Styrpulpet i mitten av båten. Den målades häromåret men det finns en del skönhetsdetaljer att fila på om man är sån. Men all är i fint och dugligt skick. Släpvagnen är egentligen menad för en aningen större båt. Förut låg det en Flipper motorbåt på den. Men den fungerar fint med denna båt också. OBS! Det ingår EJ motor. Inte heller någon elmotor eller vindruta. Allt annat som syns på bilderna ingår. Båten står tills vidare i Täby. Senare i år kommer den att stå i Salem. Den står på trailer och är redo att hämtas. Jag har skaffat ny båt så jag slumpar bort denna så här på höstkanten. Passa på till ett riktig bra pris. Om ni inte redan har egen motor kan ni ju leta på Blocket i vinter förslagsvis. Kontakta mig via email, telefonsamtal eller sms. Ni kan få se båten även dagtid på vardagar. sökord: 4501 4502 fiske sportfiske fiskebåt sportfiskebåt fritidsbåt pendla familjevänlig motorbåt båt sol bad batteri båttrailer båtvagn båtsläpvagn trailer släpvagn Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Uttern 4502, 1993 med Yamaha 40 hp 1996 Komplett med åror, trycktank, kompass och dragg samt ombromsad trailer(30 km) . Motorn har fått storservice och impellerbyte på Marina hösten 2013 Båten är sjösatt. Kontakt enbart via telefon på helger och kvällstid