Quantcast
Till salu inom: ”

båtar västervik säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Triss(Ryds) 3,80 m med 8 hk Tohatsu 2 takt (årsmodell 01-02) säljes p.g.a. flytt. Båten är utmärkt för enklare utflykter eller fiske. Komplett med tank, åror och plätt. Max 4 pers. Motorn är i mycket fint skick. Båten finns på land i Västervik. Vårrustad men ej sjösatt i år. Pris 12000 kr För ytterligare info finns på mob. 0734-438197 Ej prutbar då det redan är ett bra pris. Endast seriösa budgivare.
Nu säljer vi vår lilla trevliga sportbåt efter två somrar. Båten går bra i vattnet och den är försedd med en nu fyrbladig Propulse propeller, den gör att båten går bättre och den minskar bränsleförbrukningen. Originalpropeller följer också med. Båten har plats för 5 personer. Kapellet är trasigt, men följer med. Båten är trevlig att köra och den ligger i vattnet så det går bra att prova den, båtplatsen får disponeras säsongen ut om ni vill. Motorn är från -77 och service är gjord både i år och förra året, den går bra och startar alltid. El-start och fast tank. Säljes till höstpris.
Utförsäljning av Lager- & Demobåtar Nu gör vi plats för ett lika bra 2012! Ryds 618 GTI är ett efterlängtat tillskott i Ryds populära GTI serie. Baserat på det beprövade 20-fots skrovet är det en prisvärd vattensportsbåt för dig som söker de lite tuffare, oskyddade vattnen. Tillfälle, lagerbåt finns i Orust - Västervik Ingår standard Badstege Förpulpit Regnläns Securmark båt/motor Söksystem Vindruta Vi erbjuder dig en förmånlig finansering i sammarbete med Swedbank, Handelsbanken Eller Ge-capital bank. Rekomenderad motorstorlek är 115hk. Ex på betalning Renköpspris 171 700:- Handpenning : 34340 :- Månads betalning 1150:- Längd 180 Månader. Välkommen in till Marin&Fritid i Åmål.
Det är nu dags att sälja våran pärla, då vi ska segla en rivall 22:a i sommar. Vi har haft henne i 7 år och många fina turer (som längst till Västervik och tillbaka). Magnifik midget är en perfekt första båt billig, enkel (kan ensam-seglas utan problem) och dessutom mycket rolig att segla. Storsegel två försegel samt spinnacker finns, dock ingen motor (men paddel). Står för tillfället på tyresö-bockar på dalarö, sjösätts 12:e maj. Fendrar, ankare, stereo, kök, solcellspanel och diverse andra tillbehör finns. Har en toalett som jag monterade ur för ett par år sedan som kan ingå om så önskas.Ring eller maila om du vill ha mer bilder eller annan information. Finns i: Stockholm
Sunbird Stinger från 1996 till salu i toppskick. Sitter en nyservad omc cobra 3,0l motor med cobra drev. Genomgång av drev i samband med service och ny bälgsats monterat. Aldrig bottenmålad och repfritt skrov. Upptagen efter varje körning. Stereo med nya högtalare All el och mätare funkar Trailer ingår, nyrenoverad Kapell Plats för 8 vuxna Säkert saker jag missat men maila vid intresse. Även byten kan vara intressant. Kom med förslag! Bytesförslag endast via mail eller sms. BVSA