Quantcast
Till salu inom: ”

buster båtar säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Buster S är en pålitlig båt för mindre farvatten. Den erbjuder generösa och väldisponerade utrymmen för fyra personer. Lägg till en gedigen utrustning och du har en praktisk och bekväm båt för sommarstugan och fisketuren. En av säkerhetsdetaljerna ombord på Buster S är ett stadigt halkfritt fördäck som gör det lättare för både stora och små passagerare att gå i och ur båten. Med en lätt aluminiumkonstruktion rör den sig vigt och graciöst redan med en 20?30 hästkrafters motor. S kan även användas som roddbåt om så behövs.
Buster Lx erbjuder i sin storleksklass makalös bekvämlighet för hela familjens båtliv. Utrymmen som är planerade med tanke på samvaro.Det omsorgsfullt designade skrovet,där man satsat på bärighet och en ekonomisk form på botten,ger båten stabila köregenskaper. Samt att buster är en underhållsfri båt. Standard utrust: Stoppade stolar,Badstege,Lanternor,Brandsläckare, 2st Lan instrument,Startspärr,Fast bränsle Tank mm. Våran Demobåt är sjöklar(Sitter motorlås,Bottenmålad,Tankad o klar för körning) Det 3års Fabriksgaranti på motorn till förste Ägaren,samt Garanti på båten. För mer info Ring Örjan 0155-319 02 el Jonas 0155-31906
Nu har vi bytt in massor av busterbåtar av nya glada silverägare! Passa på att fynda dessa objekt. I sin storleksklass bjuder Buster S - Ässet bland Busterbåtarna - på extremtfina egenskaper. Den är lätt att hantera i vattnet, på land och inte minst när den ska upp på en trailer. Den rör sig piggt och har ett planingsläge som ger fri sikt föröver. Den kan tryggt köras i god fart även i områden som kräver hög vaksamhet. Liten smidig buster som enkelt kan monteras en 30 HK på. Ring in för mer info och paketpris!.