Allt till salu inom "båtplats 9x4m båtsam kvicksund"

Sortering:
Idag

Najad 34

385 000 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Uttern 630 - 79 Ny inombord...

225 000 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Windy 32 Scirocco -00 endas...

995 000 kr
Blocket.se
Sverige
9 år

Vinterförvaring av din husv...

Hyrahyra.se
Sverige
9 år

Båtplats i Landskrona 2,6m

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
11 år

SOMMAR VID BRUNNSVIKENS STRAND

Hyrahyra.se
Butik Utomlands
12 år

Semesterlägenhet uthyres, Å...

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Önskar hyra eller köpa en båtplats

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söker efter en båtplats i Stockholm till min båt. Båten är 7,2 meter lång och ca 2 meter bred med en innombordare. Letar efter en båtplats runt Vaxholm, Solna, Danderyd, Täby, Åkesberga eller allt av intresse innom stor Stockholm. Båten står nu på en tomt och måste flyttas senast den 25 mars till sitt nya ställe så alla förslag välkommnas så länge det är en brygga vid saltsjön eller nära till saltsjön. har ni någon båtklubb eller privatare som har plats eller vet någon som har en plats så hör gärna av er snarast med pris förslag och vart jag kan flytta min båt. hälsningar Johan
0 kr
Blocket.se
Båtplats  ·  Göteborg

Uthyres Båtplats Amundö Marina 10 x 3.55 m

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, Jag vill hyra ut min båtplats på Amundö Marina då det dröjer några år innan jag införskaffar en båt. Båtplatsen är 10 x 3.55 m och ligger centralt i hamnen, skyddat och mycket nära parkeringen. Båtplatsen hyrs förmodligen ut 2-3 år. Detta görs i samtycke med Amundö Marina och utefter deras blanketter. Jag har en del att göra på jobbet och ser därför helst att vi inleder kontakt via epost, så kan jag ringa upp vid lämplig tid. Skriv ett mejl och bifoga telefonnummer så kan vi säkerligen komma överens. Med Vänliga Hälsningar David Andersson
7 570 kr
Blocket.se

Vill du hyra ut båtplats på Kungsholmen?

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag är en van båtägare med mångårig erfarenhet båtliv. Eftersom jag och min sambo flyttat till Stockholm, Kungsholmen för ett par år sedan har vi tyvärr inte ännu lyckats hitta en båtplats nära vår bostad. Har du eller känner du någon som har en båtplats för båt på ca 6 meter som du vill hyra ut alternativt överlämna? Hör gärna av dig! Vi vill främst hyra vid Västerbron eller Karlbergskanalen men allt på Kungsholmen beaktas.
0 kr
Blocket.se
Båtplats  ·  Värmdö

Skärmtak för båtplats

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Skärmtak att montera på Y-bom. Nytillverkas på beställning. Jag lessnade på skitiga kapell och fuktiga mattor i båten. Vi har tagit fram detta skärmtak som monteras på den ena Y-bommen. Monterar gör du själv, det tar 30-60 min att sätta upp det första gången. Man bör vara två vid montaget. Glöm inte fråga din hamnkapten om tillstånd. -Stommen tillverkas av stålrör som varmförzinkas. -Duken tillverkas av PVC- kapellväv. Pris inkl moms 2 års garanti Vid beställning behöver jag dina mått på -Avstånd mellan de yttersta bågarna, där det finns en fri yta på bommen. -Höjd på din båt -bredd mellan bommarna på sin båtplats -Profilmått på bommens rör.
7 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Eskilstuna

Uthyres båtplats 9x4m Båtsam Kvicksund 2013

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hyr ut min båtplats resten av säsongen 2013. Platsen finns på Båtsam i Kvicksund. Nära till el, bränsle och service. Mycket bra plats 3dje ytterst. Snabbt ut och in. Denna är tillgänglig kvarvarande säsong 2013. Passar bra till de flesta båtar.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj