Quantcast
Till salu inom: ”

båtplats göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej Önskar hyra båtplats Tacksam för ditt svar Svara gärna på denna annons och skriv ditt telefonnummer så att jag kan ringa dig eller du kan också ringa mig. Om jag inte är i närheten av min mobil då du ringer så tala gärna in ditt meddelande och telefon så att vi inte missar vår kontakt eftersom det är angeläget för mig att få tag på en båtplats. Vi är ett skötsamt par i 50 års åldern. MVH Danne
Lägenheten är belägen i ett trevligt sommarstugeområde med 100 m till privat hamn med bad och fiske. Båtplats finns. Närbutik/kiosk inom promenadavstånd. 2 km till Handelsman Flinks skaldjursbutik och café. 5 km till Ellös. 5 min till golfbana. Lägenheten är i 2 plan, rökfri. Allrum med kök och soffgrupp, 3 sovrum och ett TV-rum med TV och Dvd. Köket är fullutrustat och med spis,ugn,micro,diskmaskin, kyl och frys. Toalett och dusch med tvättmaskin och torktumlare. Uteplats med ett trädäck på ca 30 kvm.
Här kommer en härlig fiske- och badbåt med märket Cresent. Motorn är en Johnsson 25 hk. Båten och motorn var nyservade när vi lade i båten så det är bara att åka ut och fiska och bada. För den som vill kan båtplatsen användas säsongen ut utan kostnad. Ni får även med 1 st åra, fendrar, båttank 20 liters, ankare d v s komplett för att användas direkt. Ring för en provkörning! Mvh Lars
Rymlig sittbrunn med plats för stort umgänge,med sovplats för 6 personer. Båten inomhusförvaras,fram till maj,och står på egen båtvagn. Motor:Perkins 85 hkr,ankarspel m fjärrkontroll,bogpropeller m fjärrkontroll,badbrygga m teleskopstege. Toa m tank,elkylskåp,gasolkök. Stereo,tv-antenn(Geonav) Ny pulpit 09 (i ytterkant) Nytt kapell-11 3 nya batteri -11,backslag ren. -11 Geonav kartplotter,7wide. Humminbird ekolod Matbord i sittbrun och ruff,pentry i sittbrunn.I och urstiglucka fram Sjösättning+ev.båtpl 2012.ev, c:a 6 meters styrpulp -båt i inbyte. Biltele 0707-272815 Lasse .
Nyrenoverad villa uthyres tillsvidare. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg med tåg (10 min promenad till tågstationen) Entreplan: kök, mindre badrum med dusch, matdel och sällskapsrum. 1a våning: 3 sovrum och ett stort badrum med badkar. Källare: tvättstuga, torkrum, verkstad och ett "lekrum". Finns även fler utrymmen med bra förvaring. Stor tomt med många fruktträd och stor altan med havsutsikt. Garage med plats för två bilar. Eventuell båtplats kan ordnas Uppvärmning: bergvärme (låg energikostnad) Hyra: 12.500kr kallhyra, tillkommer el och vatten (1.000-1.300kr/mån) Kontakt endast via mail så återkommer jag om ni är intressanta!