Allt till salu inom "båtplats brunnsviken"

Sortering:
Svalöv
Idag

Marieholm Catalina M22

55 000 kr
Blocket.se
Öckerö
Idag

Fin Crescent 491 SC med opt...

109 000 kr
Blocket.se
Idag

Bohusjulle

Blocket.se
Ystad
Idag

Båt

Blocket.se
Kungälv
Idag

SeaRay 260 Sundancer 2001

379 000 kr
Blocket.se
Sollefteå
Igår

Gård med ostört naturskönt...

350 000 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
10 år

SOMMAR VID BRUNNSVIKENS STRAND

Hyrahyra.se
Butik Österåker
Igår

Silver Eagle BR | Mercury F...

579 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Stockholm

Luntmakargatan 85, 1 tr, 1 rok, 22 kvm

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Läckert förstaboende i toppskick. Välplanerad etta med eftersökt läge och i absolut toppskick. Garage i huset och möjlighet till snabbt tillträde. Med eftertraktat läge mellan Odenplans myllrande folkliv och City finner du denna stilrena etta med väl avvägda ytor och perfekt funktion. Här möts modern design med funkisens klassiska förtecken i en utmärkt planlösning. Hela lägenheten har med varsam hand tillsammans med fastigheten totalrenoverats under 2007 och är således i mycket gott skick. Genomgående ljusa färgval samsas med oljad stavparkett jämte portugisisk kalksten. Kök med öppen planlösning där vitt och högblankt finns sida vid sida med rostfritt. Lättmöblerat rum med plats för säng och matplats invid köket. Läckert, helkaklat badrum med infällda spotlights, takdusch och vägghängd wc. Bra förvaring i form av skutdörrsgarderober samt inbyggd garderob i anslutning till hallen. Fastigheten totalrenoverades under 2007 och är i mycket gott skick. Föreningen förfogar över 5 st garageplatser. Läget erbjuder dig allt önskvärt; all form av service, shopping och kommunikationer finner du längs Odengatan, Sveavägen, Odenplan och kvartéren runtomkring. Mängder av välrenommérade restauranter och kaféer och dessutom ett rikt kulturutbud med teatrar, Stadsbiblioteket med mera finner du även här. Hötorget med saluhallarna och stadens stora paradgator, ligger på bekvämt promenadavstånd. Och för dig som gillar friluftsliv, finner du oasen Hagaparken/Brunnsviken med möjlighet till båtplats, kanotering, långfärdsskridsko, picnic och bad.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholm

Luntmakargatan 85, 3 tr, 2 rok, 60 kvm

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Högt läge med balkong och öppen spis Acceptpris ! För tidigare visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Hagman 0707234478. Med eftertraktat läge mellan Odenplans myllrande folkliv och City finner du denna välplanerade tvårummare med balkong och öppen spis. Här möts stilren design med funkisens klassiska förtecken i en genomgående och utmärkt planlösning. Lägenheten har med varsam hand tillsammans med fastigheten totalrenoverats under 2007 och är således i mycket gott skick. Genomgående ljusa färgval samsas med oljad ekparkett. Kök med vita luckor, bra arbetsytor och matplats för fyra personer. Rogivande sovrum mot gård med inbyggda garderober och plats för både dubbelsäng och arbetshörna. Vardagsrum med öppen spis, utgång till balkong med förmiddagssol och gott om plats för soffgrupp och matsalsbord. Läckert, helkaklat badrum med infällda spotlights, takdusch och förberett för tvättmaskin. Bra förvaring i form av inbyggda garderober i anslutning till hall samt sovrum. Fastigheten totalrenoverades under 2007 och är i mycket gott skick. Föreningen förfogar över 5 st garageplatser. Läget erbjuder dig allt önskvärt; all form av service, shopping och kommunikationer finner du längs Odengatan, Sveavägen, Odenplan och kvartéren runtomkring. Mängder av välrenommérade restauranter och kaféer och dessutom ett rikt kulturutbud med teatrar, Stadsbiblioteket med mera finner du även här. Hötorget med saluhallarna och stadens stora paradgator, ligger på bekvämt promenadavstånd. Och för dig som gillar friluftsliv, finner du oasen Hagaparken/Brunnsviken med möjlighet till båtplats, kanotering, långfärdsskridsko, picnic och bad.
0 kr
Blocket.se

Båtplats för hyra säsongen ut

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag önskar hyra båtplats from. 17/7 i området kring Danderyd, Sollentuna (Edsviken), Solna (Brunnsviken), Täby men är även intresserad av alternativ Stockholm-Roslagen. Båten är en snipa på 7,5 x 3,1 m. Även båtplats på marina/båtklubb kan vara intressant! :) Jag nås lättast på telefon!
0 kr
Blocket.se

Tillfällig båtplats Brunnsviken

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tillfällig båtplats i Brunnsviken för motorbåt 7,5 x 2,5 m önskas i väntan på permanent plats. Sannolikt behov endast för ca en månad from NU.
0 kr
Blocket.se
Båtplats  ·  Stockholm

Vinterplats i City / Brunnsviken uthyres

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Central vinterförvaring . Uppställningsplats för segelbåt eller motorbåt i Brunnsviken över vintern. Max mått för båt; L 7,6m B 2,70 Ej trailerplats. Ring vid intresse.
3 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj