Allt till salu inom "böcker av henning sjöström"

Sortering:
Eragon serie
Vimmerby
Idag

Eragon serie Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Antik bok
Umeå
Idag

Antik bok Visa liknande

240 kr
Blocket.se
böcker
Katrineholm
9 månader

böcker Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Min barndom
Butik

Min barndom

125 kr
NYTT Bokus
I stormens öga
Butik

I stormens öga

119 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Pigorna i byn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 år
Inb. Skyddsomslag, lite slitet. Gott skick. Några fläckar på insidan. Bonniers 1978. 213 sidor. Jag var närmast lycklig. Jag hade upplevt den första stora människan i mitt liv. Hon hette Emilia och var vår piga. Det är därför boken fått hedersnamnet "Pigorna i byn". När Ernst och jag skulle skriva den här boken ihop var meningen att vi skulle ha var sin del. Det visade sig då att vissa berättelser gick in i varandra och att våra ögon såg lika. Våra upplevelser och iakttagelser gick omlott. Då enades vi om att göra en bok om uppbrottet från byn. En det självupplevdas roman. Vi enades om ett namn, Sverker, och det är Sverker som får gestalta oss. Henning Sjöström
20 kr
Bokbörsen.se

Till hundra procent / BJÖRN BORG

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 år
Wahlström & Widstrand. 1:a uppl. 1992. 268 s. Inbunden. Gott skick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. Björn Borg berättar för Henning Sjöström o. Lars G. Mattsson. Björn Borg en av världens främsta tennisspelare genom tiderna, berättar här om barndomen, träningen, matcherna, affärerna, familjen och kvinnorna. Om pengarna, ansvaret, framtiden. Han menar att han lyckades inom idrotten genom självdisciplin, självförtroende och att alltid satsa hundra procent. Stor plats ges åt beskrivningen av hans svindlande affärsverksamhet efter tennisen och hur han upplever sig blivit lurad av Lars Skarke och andra.
100 kr
Bokbörsen.se

Min Ballongfärd 1978-1965

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 år
inbunden bok,omslag och bok i bra skick!nyårsdagen 1978 steg en jättelik luftballong mot den blå vinterhimlen från s:t moritz-sjöns is.i den befann sig henning sjöström i sällskap med en av det internationella jetsetets kungar,gunther sachs och några andra äventyrslystna.boken innehåller ochså mycket om hans personliga liv,glimtar ur det dolce vita där det serverades gåslever i baksätet på rolls roycen...en innehållsrik bok:allvarlig och roande,spännande och kontroversiell.boken utgiven av bonniers 1978.antal sidor 227.format 14 x 22 cm,inga namn eller andra anteckningar finns i boken,inga hörnstuk på boken,men den första pärmen är lite blekt nedtill,inga bladveck på inlagan,inlagan ej gulaktig,prisetikett finns på baksidan,omslaget lite normal/slitet men helt.porto 36,- tillkommer
50 kr
Bokbörsen.se

SKYLDIG ELLER OSKYLDIG? Patty Hearst och verkligheten

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 månader
Bonniers . 1976. 216 s. Inbunden. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i gott skick. Omslaget kantstött. "... ger unika närbilder av en rättegång som fängslat hela världen och ställde frågan om den bortrövade millionärsdottern Patricia Hearst gjorde gemensam sak med sina kidnappare av fri vilja eller av tvång. Henning Sjöström har på nära håll följt rättegången i San Fransisco och lärt känna både åklagaren och den berömde och omstridde försvarsadvokaten. ... Det som intresserat honom är inte bara de juridiska problemen utan framför allt det mänskliga dramat kring den inspärrade, misshandlade och vilsekomna unga flickan, handlöst utkastad i en ny värld, hård men inte utan lockelser.
39 kr
Bokbörsen.se

Vägen förbi

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 månader
Förlag: Sjöström & Sjöström. 1965. 280 s. Inbunden i klotband. 22,5x15,5cm. 582 gram. Skriven av bröderna Ernst och Henning Sjöström. Författaren Henning från Burträsk, kallad Sveriges förste stjärn- och kändisadvokat, gjorde sig känd bl.a. i samband med Neurosedynrättegången på 1960-talet. Den realism som präglar boken ligger så nära vad de upplevt att de med Vägen förbi inte vill kalla sig författare utan åsyna vittnen! Boken är i mycket gott skick, inga fläckar och inte namnad. Skyddsomslaget finns kvar, men med ett par mindre revor.
37 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj