Quantcast
Till salu inom: ”

börje forsberg konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Målad tavla

Linköping
Konst

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bonniers. ou uppl. 1963. 61 s. Häftad. Osprättad. 23,5x16cm. 202 gram. Gott skick. Ur baksidestexten: "Giorgos Seferis (1900-1971, Nobelpris 1963) är en av förgrundsgestalterna i grekísk diktning av i dag. Han föddes i Smyrna, blev diplomat och har alltså tillbragt sitt liv på många olika ställen i världen. Hans diktning har emellertid inspirerats enbart av hans hemland, dess natur, kultur och historia.'Seferis presenterar på sitt sätt den självanalyserande naturlyrik som varit och i viss mån ännu kan anses som den mest utmärkande formen för grekisk poesi', säger hans svenska tolkare Börje Knös och Johannes Edfelt i förordet till detta urval av hans dikter".
Matbordet Bjursta i ekfanér säljes tillsammans med fyra stolar Börje i ek med avtagbar, tvättbar klädsel (IKEA). Bordets längd är 180 cm, med medföljande två iläggsskivor blir längden 220 cm. Bredd 84 cm. Matgruppen är i mycket bra skick, köptes för två år sedan. Nypris för bordet är 1495 och 379kr/st för stolarna. Säljes nu för 1500 kr totalt. Säljer även en skön tvåsitssoffa i retromönster för 250 kr. Finns i Linköping
Ej färdigrenoverad lägenhet uthyres 50 kvm till snickare som kan fortsätta renoveringen med nytt kök & ljudisolerat tak & golv 5000 kr/mån. Hyran inkluderar, el, värme, vatten, parkering, egna trädgårdsytor, mm. Lägenheten är längst ner till vänster på bilden. Tillgång till exklusiv pool & relaxs avdelning 120 kvm + stora trädgårdsytor 400 kvm och viss tillgång till verkstad med billyftar 15 km väster om Uppsala i Börje. Tel 018-36 20 20 eller 0705-36 20 20. Endast telefon.
Bord och stolar är inköpta i november 2010 och är i gott skick. Säljes pga. flytt. - Utdragbart matbord med 2 iläggsskivor; ger plats för 4-8 personer och gör det möjligt att anpassa bordets storlek efter behov. - Iläggsskivorna förvaras lättillgängligt under bordsskivan när de inte används. - Dold låsfunktion förhindrar glipor mellan skivorna och håller iläggsskivorna på plats. - Klarlackerad bordsyta; enkel att torka av. "Börje" finns i 6 exemplar som är omklädda, men orginalklädseln finns kvar. - Avtagbar klädsel; enkel att ta på och av. - Maskintvättbar klädsel; gör den lätt att hålla ren. - Stoppad sits för ökad sittkomfort. - Stolsben i massivt trä; ett slitstarkt naturmaterial. Nypris för allt var 3800:- Prislappen nu är vad jag anser att det är värt idag, men jag är inte omöjlig vid snabb affär.
Jag säljer ett matbord i EK och 3 stolar - bordet heter Bjursta från IKEA stolarna heter Börje och är också i EK med vitt sits. Bordet är ca: 90cm x 90cm ( kan blir 90 x 129 eller 90 x 168) med två skivor som man drar ut på varsin sida. Allt i bra skick. Säljes på grund av plats brist! Kan säljs separat: Stolarna 200kr styck - De är i mycket bra skick! Bordet - 400kr Vill sälja så det går att pruta! OBS! Bilden visar 4 stolar och bord i björk mitt är i EK och jag har bara 3 stolar till salu. Kontorsskåp i Ek med låsbar del med jalusidörr - nyckel finns - 100 kr