Quantcast
Till salu inom: ”

baby jogger city mini ny klädsel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer 2 vagnar. Brio Sitty: Säljer en brio sitty i kanonskick. HELT NY KLÄDSEL, SUFLETT och FOTSACK. Detta ingår alltså: Vagn med *Helt ny klädsel *Helt ny suflett *Helt ny fotsack (perfekt nu när hösten och vintern närmar sig) *Regnskydd Pris: 500 kr Säljer även en baby jogger city mini. Vagnen är solblekt, men annars i väldigt bra skick. Blir liten ihopfälld (se bild 2) så perfekt att tex ha den i bilen och som extravagn. Pris: 700 kr
Mycket fin dubbelvagn. Medföljer en helt nyklädsel som gör vagnen som ny. Den fick vi när vi reklamerade en liten reva. Slit ut den gamla helt. Byt och du har en helt ny vagn som sagt. Vagnen är supersmidig och lätt och är känd för att den fälls ihop med ett enda snabbt ryck och blir helt platt. Fullt ligglägge i båda sidorna med suveränt solskydd. Går även att sätta in en mjuklift om man vill ha med den lilla bebisen. Ring helst. Med vänlig hälsning, Henrik.
Säljer en syskonvagn i fint skick. Lite solblekt, men nytvättad klädsel och inga fläckar. Helt nya däck bak och däcken fram är i bra skick! Mycket populär och trevlig vagn! Tar lite plats och lätt att fälla ihop. Viks på mitten med en handrörelse. Fempunktssele på båda sittplatserna. Stor varukorg och generösa suffletter med fönster uppepå! Kan transporteras till Stockholm mot bensinpengar!