Quantcast
Till salu inom: ”

kronan syskonvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mörkblå Kronan Duobarnvagn. Liggdel och sittdel går vända åt båda hållen. Bra korg under vagnen som rymmer mycket. Bra bärhandtag för tex lyfta på buss. Myggnät och regnskydd. Från 2006, i princip bara använd till första barnet till 2 års ålder, eftersom vi sen körde syskonvagn. Denna vagn blev stående -men är en toppen vagn som vi varit jättenöjda med! Ring! Vänligen ej mail. Anna 070 4174407
Mycket fin grå Kronan duovagn köpt dec 09. Till vagnen ingår sitt och liggdel med en sele till varje del, 2 regnskydd, myggnät, hjulskydd och 4 nya däck + pump till däcken. Vagnen är i toppskick och helt underbara att köra. Den har flera smart funktioner så som inbyggda solskydd och handtag för att lättare kunna lyfta vagnen upp för tex trappor. Nypris för vagnen var 6890kr vi säljer den nu för att vi köpt syskonvagn och denna bara har stått på dagis den sisa tiden.
Säljer nu vår fina grå Kronanvagn då vi behöver en syskonvagn. Det är en oerhört robust och kraftig vagn som samtidigt tar liten plats ihopfälld. Vi har varit mycket nöjda med modellen. Vagnen är i perfekt skick och väldigt lite använd då lillan inte hade ro att åka vagn. Tillbehör: - Sittdel - Liggdel - Fleecefordrad åkpåse - Regnskydd till sitt och liggdel - Myggnät till sitt och liggdel - Hjulskydd - Hjulpump - Sele till sittdel - Flaskvärmare För mer information besök Kronans hemsida www.kronan.com
Duovagn från Kronan inköpt i februari i år. Liggdelen är oanvänd. Liggdelen är röd ovh sittdelen är svart. En perfekt vinter och landsvägsvagn med 4 stora hjul. Det som ingår är: liggdel, sittdel med fotsack, fleecefodrad åkpåse, skötväska, flaskhållare med termofunktion, regnskydd till liggdel, regnskydd till sittdel, myggnät, pump till däcken, varukorgsväska med dragsko och handtag. För mer teknisk info kolla gärna kronan.se. Priset kan diskuteras vid snabb affär, vi väntar tillökning och har köpt syskonvagn. Maila eller smsa vid frågor eller intresse.
En svart Kronan duo-vagn i nyskick, inköpt i maj 2011. Den är komplett inklusive regnskydd till både sitt och liggdel, två insektsnät, hjulskydd (aldrig använda), ringklocka, hjulpump, och även en åkpåse. Den är begränsat använd och har förvarats inomhus i rök- och husdjursfritt hem. Nypris ca 7300 kr, pris 3500 kr. En limegrön välanvänd men fullt funktionell syskonvagn, Phil & Teds. Kan även användas till bara ett barn, då tar man bara bort den bakre sitsen. Bra slit-och-slängvagn, tex på resor eller fram och tillbaks till dagis. Pris 200 kr.