Allt till salu inom "emmaljunga syskonvagn"

Sortering:
Emmaljunga
Kumla
6 dagar

Emmaljunga Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se
gazelle s sysonvagn
Östra Göinge
8 dagar

gazelle s sysonvagn Visa liknande

7 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 13

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Karlshamn

Emmaljunga tvillingvagn syskonvagn

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Tänkte se om det finns intresse av våran Emmaljunga cerox 360 tvillingvagn som är i färgerna svart och oranget, väldigt ovanlig och super fint. Är du ett Harley fan så tveka inte :) Är en väldigt smidig och lätt vagn från -09 även mindre på bredden än de som görs nu. Finns även en helt ny och oanvänd mjuklift av märket babytravel som man kan använda till det nyfödda barnet. Tveka inte att mejla om du har frågor eller är intresserad, kan fixa bilder om intresse finns... 4000:- eller högstbjudande
0 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Mora

Tvilling/syskonvagn emmaljunga cerox-05

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nu säljer vi vår syskonvagn . Det är en Emmaljunga cerox marin och beige . Köpt 05. Bra beg skick...ej använd så mycket. Nästan ny mjuklift som kan göras om till åkpåse i samma färg som vagnen märke Emmaljunga. Regnskydd Emmaljunga och fotsack medföljer också. Ryggstödet fälls separat så en kan sitta och en kan ligga. Inbyggda selar. Färdriktning för barnen i vagnen ändras enkelt genom att man fäller handtaget, man behöver alltså inte lyfta lös något för det.punkteringsfria däck...med luftkammare. Priset är 2000 kr..prutat och klart . Bra vagn till bra pris. Maila eller ring .Vagnen finns i Mora. Vagnen finns kvar så länge annonsen finns kvar.
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Motala

Barnvagnar Brio, Emmaljunga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har 3 st barnvagnar att sälja. 1 sittvagn från Brio. 1 sittvagn från Emmaljunga. Bra vagnar i alla lägen. En syskonvagn från Travel(babyprofsen). Syskonvagnen har väldigt bra babyplats. En av få vagnar där babisen är vänd mot dig när du kör. Mysig att ut och gå med, Man kommer närma babyn. Smidig att köra i t.ex affärer. Bra plats för syskonet och möjlig att fälla till liggläge. Samtliga vagnar har lufthjul. Samtliga vagnar hela och välvårdade. Förvarats torrt och varmt.
800 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Sundbyberg

Emmaljunga City Cross 2011 med tillbehör

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Emmaljunga City Cross 2011 i färgen dark gray med tillbehören skötväska och sittdyna i samma färg, regnskydd (ingår i vagnen). Vagnen är köpt i april 2011 och är i mycket gott skick, måste rensa då jag har för många vagnar och mest använder syskonvagn. Nypris för allt ca 6500 nu säljer jag allt för 4500. Bild på min vagn kan skicka via mobilen men den ser precis ut som på bilderna i tyg och färg.
0 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Hallstahammar

Emmaljunga duo

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Nu säljs vagnen som inte används, vi har mest syskonvagn nu. En väldigt fin emmaljunga med både sittdel och liggdel, liggdelen knappt använd! Årsmodell -06 Bra fjädring i vagnen som vi ej hade klarat oss utan (kolikbebis). Åkpåse, skydd till liggdelen, paraply och skötväska i samma färger/mönster som vagnen. Finns såklart myggnät inbyggt i suffletten, regnskydd och "korg" under vagnen (ej på bilden). Prisidé 900:-. Ha en fortsatt bra dag!! Mvh. Lisa
900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj