Quantcast
Till salu inom: ”

badhytt ljunghusen till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En ljus och vacker nyrenoverad Villa uthyres i Ljughusen omgående. Vi prioriterar privatpersoner eller företag som vill hyra minst 1 år, uthyrnings period kan diskuteras. Fakta om huset: 1-plansvilla renoverad från topp till tå. Boyta på 170 kvm med 3 sovrum och 2 toaletter. Trädgårds yta på 1175 kvm med äpple- och plommon träd. Garageport med plats för 1 bil. Egen badhytt vid stranden ingår. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Närliggande: 5 minuters gångavstånd till stranden. Nära till dagis, skola, kollektivtrafik och matbutiker. Korta avstånd till Falsterbo och Höllviken. Ljunghusen är ett barnvänligt område i en mysig villaidyll med trevliga grannar och vacker miljö. Kallhyra går på 18000 kr i månaden och huset hyrs ut omöblerad, om man föredrar möblerat kan vi ordna det mot extra månads hyra. Deposition erfordras. Vid intresse var god och maila mig.
En ljus och vacker nyrenoverad Villa uthyres i Ljughusen med start i början av april. Vi prioriterar privatpersoner eller företag som vill hyra minst 1 år, uthyrnings period kan diskuteras. Fakta om huset: 1-plansvilla renoverad från topp till tå. Boyta på 170 kvm med 3 sovrum och 2 toaletter. Trädgårds yta på 1175 kvm med äpple- och plommon träd. Garageport med plats för 1 bil. Egen badhytt vid stranden ingår. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Närliggande: 5 minuters gångavstånd till stranden. Nära till dagis, skola, kollektivtrafik och matbutiker. Korta avstånd till Falsterbo och Höllviken. Ljunghusen är ett barnvänligt område i en mysig villaidyll med trevliga grannar och vacker miljö. Kallhyra går på 18000 kr i månaden och huset hyrs ut omöblerad, om man föredrar möblerat kan vi ordna det mot en extra månads hyra. Deposition erfordras. Vid intresse var god och maila mig.
Fin stuga med ett sovrum och allrum med matplats,kök och bäddsoffa samt dusch och toalettrum. Alla bekvämligheter men ingen TV. Stort trädäck utanför stuga med många sittgrupper. Separat lusthus för trevliga måltider och samkväm. Egen badhytt på vid den fina stranden. 5 min med cykel till strand och affär. 4st cyklar ingår mm. Ledig i vecka 25, 26 31,32, 33 och 34. Hyra 4.600:-/vecka /Lördag till lördag. Kontakta: Hans Ranert på 0708-490125 Bilder kan skickas vid önskemål! Mycket fin stuga i ett härligt område, ni kommer inte att bli besvikna mvh Hans Ranert
Bra läge. Färg vit. Man måste tillhöra/vara bosatt i Ljunghusens Storvägsområde för att få äga den.
Badhytt vid Storvägen i Ljunghusen. (Man måste vara skriven i Storvägsområdet i Ljunghusen)