Quantcast
Till salu inom: ”

badhytt falsterbo överlåtes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Badhytt 566 i Falsterbo nära badbryggan och stranden. Renoveringsbehov, men fullt brukbar. Avgiften för badhyttsplats är 1000:-/år och betalas i maj av den som övertar rätt till badhytten. Observera att endast den som är fastighetsägare eller är mantalsskriven i Vellinge kommun har rätt att inneha badhytt! Se www.vellinge.se/bygga-bo-miljo/badhytterBadhytten överlåtes till högstbjudande.
Badhytt i Falsterbo nära badbryggan och stranden. Avgiften för badhyttsplats är 1000:-/år och betalas i maj av den som övertar rätt till badhytten. Observera att endast den som är fastighetsägare eller är mantalsskriven i Vellinge kommun har rätt att inneha badhytt! Se www.vellinge.se/bygga-bo-miljo/badhytterBadhytten överlåtes till 90.000 kronor.
Badhytt intill Falsterbohus överlåtes.
Badhytten ligger i närheten av kyrkan. Endast mantalsskriven person eller ägare av fastighet i Vellinge kommun kan överta markarrendet enl kommunens regler. 20 000 kr eller högstbjudande.
Badhytt Nr: 449 överlåtes i befintligt skick till högstbjudande. Badhytten är den allra sydligaste utmed Öresunds stranden, belägen norr om Falsterbo fyr. Bakom Tee Nr: 12 Falsterbo Golfklubb. Arrendeavgiften till Vellinge kommun är f.n. 1.000 Kr per år. Erlagd för 2011. OBS! För att äga en badhytts tomträtt krävs att man är mantalsskriven i Vellinge kommun