Allt till salu inom "badkar gammalt gjutjärnsbadkar"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Badkar, Gjutjärnsbadkar bortskänkes

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Gammalt gjutjärnsbadkar bortskänkes! Det är renoverat och nymålat på utsidan med bra vit lackfärg. Emaljen är något skadad och det skulle behöva en emaljering. (Bilden är från då jag slipade och målade om karet i somras) Karet saknar fötter. Jag har haft det stående på två brädor och det har fungerat bra, paströr till avloppet och fungerande badkarspropp medföljer. ca 57 cm djupt 134 cm långt bredd 74- 58 cm (avsmalande kar) Finns på södermalm i Stockholm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Hörby

Gjutjärnsbadkar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
OBS - sänkt priset nu då jag helt enkelt vill frigöra den plats badkaret tar i ladan. Ett fynd för den som vill göra iordning det och få ett hederligt gammalt gjutjärnsbadkar till ett ruskigt förmånligt pris! Stort gjutjärnsbadkar som tyvärr bara står och samlar damm - gör absolut och utan tvekan större nytta hos någon som vill ta sig an detta gamla konstverk! 4 st "tassar" finns, i fint skick med tanke på åldern, bild finns att skicka vid intresse. Badkaret är 200cm långt, 80cm brett och 50cm djupt.
1 000 kr
Blocket.se

Gjutjärnsbadkar med tassar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Äldre gammalt gjutjärnsbadkar på fötter / tassar / lejontassar / lejonklor L 135 / H 62 + 15 cm (fot) / B 76 cm (där badkaret är som bredast) Fin utsida i emalj. Insidan tidigare ommålad och flagnad på ett par ställen, behöver fräschas upp med ny färg eller polering? Djupt, charmigt, rejält, stabilt. Perfekt för byggnadsvård, restaurarering av tidstypiska hus mm. Finns att hämta på Södermalm Stockholm. Badkaret står lättillgängligt för hämtning.
2 000 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Stockholms län

Gjutjärnsbadkar med tassar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gammalt och gediget gjutjärnsbadkar med tassar säljes. Badkaret är 170 långt och är i originalskick. Bottenpluggen är bytt.
2 000 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Leksand

Gammalt Badkar i gjutjärn

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Gjutjärnsbadkar från 20-30 talet! Längd 180 och bredd 78. För mer info och bild ring dagtid 0709-926255
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj