Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt badkar säljes

Istider
F
Dykaren
F
Istider
F

Tidigare annonser till salu

På grund av krångel med min mailadress lägger jag nu ut min annons igen: Hej! Mitt namn är Lisa Lindén och jag är 26 år gammal. Jag ska börja doktorera vid Linköpings Universitet från och med augusti 2011. Jag bor för närvarande i Göteborg men behöver en lägenhet i Linköping från augusti eller september. Jag har ordnad ekonomi, röker inte och har inga djur. Det är inte nödvändigt att lägenheten har balkong, hiss eller badkar, men den får gärna vara centralt belägen (eller med cykel- eller gångavstånd till centrum). Hör av dig via mail eller telefon om du har något av intresse!
Jag vill byta min superfina 3:a i mysiga Aspudden, ca 15 min med tbana från city. Endast 2 år gammal lgh så allt är i toppskick! Öppen planlösning, stor toalett med badkar och stor härlig balkong. Hyran är exkl el, bredband, tv etc, dvs ren "kallhyra". Önskas: 2:a eller 3:a i Umeå. Maxhyra 6000 kr. Gärna relativt centralt, men alla förslag är välkomna. Inflytt asap. Vill byta 1:a handskontrakt mot 1:a handskontrakt, där båda värdarna är med på bytet.
Vi söker efter ett stort orenoverat badrum för inspelningen till filmen "Snabba Cash 2". Badrummet behöver vara minst 4kvm stort och MÅSTE ha ett badkar. Det ska inte kännas nytt och fräscht utan snarare lite gammalt och slitet. Det ska ligga i Stockholms innerstad eller närförort. Har ni dessutom ett fönster i badrummet är detta ett STORT plus. Inspelningen är redan nu på måndag den 5 september. Ersättning utbetalas självklart. Det går bra att ringa på nr: 0736-356555 /Morgan Röhl - Platsscout - Snabba Cash 2 Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Hej! Nu söker vi en ny lägenhet, vi har en 2a på gamla värnhem. Den är på 54 m2 och perfekt för både en och två personer. Gammal charm men relativ nyrenoverad. Sovrum och balkong ut mot välskött gård. Lägenheten är genomgående. Hyra; ca 5800kr. Bra värd. Vi söker en lägenhet runt värnhem, rörsjöstaden, drottningtorget el. centralt. Dock ej ytterområden. Inte mindre än vad vi redan har. Önskemål; balkong, helst gammal charm, badkar och ej 1a våningen. Max hyra 6000kr. Hör av er och berätta vad ni har så mailar vi bilder vid intresse :)
Hej! Jag heter Matilda och är 21 år gammal. Jag hyr ut ett rum i en dubblett under oktober månad, från den 5:e till den 31:a oktober. Rummet är möblerat, och köket och badrummet delar du på med min dubblettgranne. Det finns även ett badkar, som förgyller kyliga höstdagar :) Då det är en kvinnlig dubblett kan enbart tjejer söka. Du bör vara rökfri och djurfri. Hör gärna av dig!