Quantcast
Till salu inom: ”

bakaxel gokart säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Som rubriken lyder så säljes en komplett motor & låda ( bakaxel rensad på fästen medföljer) hela paketet är i bra skick och har gått 13.000mil. Motorpaketet lyftes ut för ca en-två månader sen och är fullt fungerande sånär som på en dålig koppling. Lyftes ur för att lämna plats åt en större motor. Motorn passar i årsmod ca 75-80 och är en 1.3liters 4cyl motor (bakhjulsdrift). Lägg i den som orginalmotor eller ha den till ett kul bygge T.ex. Gokart, crosskart, beach buggy osv.? Vattenpump, tändstift osv är relativt nybytt.
CRG mini i bra skick. Komplett med allt som behövs. Kontinuerligt underhållen. Nya bakaxellager. Nya styrleder. Utrustad med unilogg och i utförande för årets reglemente. -Ett set fälg med helt nya däck Le Cont -Ett set fälg med regndäck -Extra förgasare. -Div packningar, mm till motor och förgasare. -Tändstift och kedjor. -Förgasarinstrument. -Extra bakaxel hub, 2 olika storlekar utöver de som sitter på karten. -Mychron tidtagning med cylindertemperaturgivare.
tjenare tänkte kolla om de fanns nå intresse för min gamla gokart. kan ingenting om den mer än att de är nå sorts rotax motorer varav en som är komplett resten i delar med till den samt flera kartonger med däck ett flertal förgasare samt bakaxlar om de nu heter så på en sån här förgasare ja typ allt för att få den att gå igen men jag har inte nån ork för den. fler bilder kan mailas om så önskas kan tänka mig att byta mot i princip vad som hällst bara de är nått kul så kom med förslag/bud
Mycket välskött CRG RM-1010 mm chassie säljes med 2 motorer. Motor 1 är ny sedan juni och dokumenterat snabb i Micro. Motor 2 har gått 2 säsonger och renoverades med ny kolv och cylinder i juni. 2 set fälgar inkl regnhubbar. Alfano laptimer. 3 batterier, extra ljuddämpare, drev, kedjor, bakaxel, 2 extra insugningsgummi mm Säljes med uppgifter om inställningar/vavtider från varje kört varv under hela säsongen. Andreas Jeppsson
Nu säljer vi vår lilla pärla! Fin bil som är jätterolig att köra, ligger som en gokart på vägen:) Lite om bilen! Besiktigad den 18/7 2014 inga anm. Kamrem är bytt vid ca 15 000 mil (tror jag det va). Finns papper på! Ny Bakaxel och nya stötdämpare bak. Byttes i april! Nytt batteri förra vinter då fixades oxå startmotorn med nya kol. Fina sommardäck på alufälg och vinterdäcken ligger också på alufälg går nog en vinter till. Bränslesnål ca 0,5 l/mil. Priset är prutat och klart! Säljes endast för vi har bytt till större bil!