Quantcast
Till salu inom: ”

gokart ram säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gokart Yamaha säljes helt genomgången och ny lackad ram. Nyrenoverad motor gått en tävling. Samtliga lager i ramen är utbytta. En del delar finns att köpa separat, även en viss del av förarutrustning. Karten är välskött. Saker som följer med är. 2st frontspoiler 2st sidboxar 1st bakaxel 1st avgasrör 1st rengkåpa till luftburk 1st bromsskiva 1st drevcentrum 1st rattstång 1st ratt 4st Ljuddämparkonor 2st bakaxellagerhållare 4st tändstift 3st stolstag 1st krängningsstag 1st tank 2st stolar en ny omonterad 2st rattkåpor 2st bakhubbar Beg. slicks Bly 12kg i olika vikter Saker som går att köpa separat är. Framvagnslaser Förgasare Drevsats 68-88. 11 drev oanvända. 10 kedjor Alfano slicks på fälg regndäck på fälg För mer info ring / maila.
Nu var det dags att sälja träningskarten. Motorn är mycket fin, den startar lätt och har inga problem. Tidigare när jag köpte karten, plockade jag ner den och gjorde den i ordning från grunden. Ramen är nymålad förra året och motorn är servad. Bytte packningar i bromsoket förra sommaren så det är fräscht. Karten är i ordning och är redo att köras i sommar! _________________________________ Gokarten måste bort och får därmed säljas skamligt billigt. Säljes för minst 2500 kr. Billigare får det inte bli för så fin maskin!! Om ni vill ha mer info, ring eller maila mig!
Hej, jag ska sälja min tävlingsgokart, ramen är i väldigt fint skick då jag har lackerat den nyligen motorn är i väldigt bra skick (färdig inställd), nytt tändstift är isatt. motorn är en äldre tävlingsmotor utan koppling (denna modellen springs igång), vet inte så mycket om motorns storlek, men ni som kan gokart kan kolla det på plats. ny bränsleslang, bränslefilter och gasvajer är även nyligen ditsatt, (däcken fram behöver bytas då de bara läcker lyft) pris 1500kr vid bra affär,maila och ring när som helst för mer frågor, kom gärna hit och titta på den alla dagar i veckan!
Dino gokart med pulverlackat ram. Dino 507 reed motor, kört max 2 timmer efter renovering. Ingen kopling.. lyft, spring start och kör B.V.S.A 3000