Quantcast
Till salu inom: ”

drift trike säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Zero S Billigast i drift Mätarställning: 18 mil Färg: Röd Typ: Touring/Landsväg Info: Automatisk växellåda, El, Vi har ZERO S för provkörning. Känn på det unika med att färdas på en näst intill ljudlös motorcykel. För övriga hojar se vår hemsida: www.bikeport.se Bike Port är återförsäljare för: Aprilia MV Agusta Suzuki GasGas Zero Moto Guzzi Vespa Gilera Piaggio Kymco och generalagent för rewaco Trikes. Välkommen till en bra affär.
Kia carnival 03 14700mil bensin 2,5l manuell växellåda, mycket fint och välvårdad skick. Billig i drift 7 sits med glid dörrar på båda sidor. Nybils känsla. Ny servad olja filter multirem stift och bromsklossar runt om. Ingen rost. Dock avställd Obes pga att vi inte behöver 2st 7 sits bilar. Säljes 23500kr bytes värde högre lägger ej i mellan. Bytes mot bil buss flakbil motorcykel trike USA bil 4wd. Kan vara svår att nå mig på tel så skicka gärna sms mail. O.B.S 14700mil.
Hej. Tänkte sälja min Drift Trike. Det är en riktig ram, och inget taskigt hemmabygge. Det ända som saknas är bakhjul. Så det går ju att sätta dit i vilken storlek man själv vill. Det går ju även att bygga på en liten motor där bak om man kanske vill det. Drift Trike är för dig som vill prova på lite mer miljövänlig drifting. Och kanske köra race mot polare. Titta på Trike Drifting på YouTube Trike Drifting: http://youtu.be/BNZCZsHJIR8
Hejsan, under förra sommaren byggde en kompis och jag vars en Drift Trike / Huffy Slider. Dock så har intresset för dessa försvunnit och de står nu endast och samlar damm i ett garage. Det är seriösa och välkonstruerade leksaker. För er som undrar vad man ska använda dessa till bifogar vi en film: https://www.youtube.com/watch?v=BNZCZsHJIR8 Om ni har några frågor tveka inte att maila eller ringa. Styckpris: 2500 kr Paketpris: 4000 kr
------Huffy Drift Trikes--------- Har du vuxit ur din trehjuling? Vuxen = tråkig? ...Inte längre! Kolla in nyheterna från Huffy som kör om ungarna på gården. Läs mer och beställ på www.roligarefritid.se Välkomna in! Drifting trike drifttrike trehjuling drift trike skate Om företaget www.roligarefritid.se är en nätbutik som säljer sport/extremsport-utrustning. I sortimentet finns allt från radiostyrt till cyklar, allt för en roligare fritid.