Quantcast
Till salu inom: ”

bambusoffa fåtölj tine k home säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min stora mysiga fåtölj från Duka Home till högstbjudande. Perfekt om man inte har plats med en soffa eller om man vill ha en fåtöljhörna. Det går även att sitta två i den om man trängs lite. Soffan är i beige färg och i väldigt bra skick! De fyra kuddarna tillhör soffan och ingår i priset. Bredd: ca 130 cm Djup: ca 100 cm Höjd: ca 80 cm Nypris: ca 5000 krFåtöljen finns i Vasastan.
Säljer min stora mysiga fåtölj från Duka Home till högstbjudande. Perfekt om man inte har plats med en soffa eller om man vill ha en fåtöljhörna. Det går även att sitta två i den om man trängs lite. Soffan är i beige färg och i väldigt bra skick! De fyra kuddarna tillhör soffan och ingår i priset. Kuddarnas tyg är avtagbart och går att tvätta. Bredd: ca 130 cm Djup: ca 100 cm Höjd: ca 80 cm Nypris: ca 5000 krFåtöljen finns i Vasastan.
Helt ny brun fåtölj i sammet från PB Home. Vi gör om i butiken och säljer därför vårt utställningsex till halva priset. Nu 3500 kr. Förr 7000 kr. Obs priset är ej prutbart! Om företaget Valdy är en livsstilsbutik belägen i Stationshuset Österskär i Åkersberga. Hos oss hittar du inredning från Affari, PB Home och Frejas Boning och mode från bla Line of Olso, Parajumpers, Culture, Fira, Primeboots, Plain Vanilla, Saint Tropez, Gustav, Beck Söndergaard, Stella Rittwagen. För mer information och öppettider gå in på www.valdy.se eller vår Facebooksida VALDY Living Varmt välkomna
Hej! Vi säljer nu vår fina fåtölj som vi köpte på Dennys home. Den är bekväm och har använts mycket av oss, slitaget är minimalt på grund av hög kvalité. Den kan placeras med ryggen utåt i ett rum också - som ni kan se på bilderna. Priset är satt med tanke på att tyget på sittdynan är trasigt på ena sidan. Jag kontaktas gärna per mejl. Sara
Bambusoffa - ny 177x76x70 h Tjock dyna med avtagbar klädsel ingår. butikspris 5200:- nu 4000:- Bambufåtöljer - nya 76x76x70 h Tjock dyna med avtagbar klädsel ingår. butikspris 3550:- nu 2500:- Mega randig matta- Tine K - nya Färg: Almond (ljusbrunrosa) och phantom (gråsvart). 80x120 300:- (butik 580:-) 80x400 550:- (butik 1160:-)