Quantcast
Till salu inom: ”

bamse lille skutt maskeradkläder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnböcker

Trelleborg
Pussel

Trelleborg
Säljes!

Umeå
Bamse

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Speltid 52 min. Tecknad barnfilm. Prod. år: 1980. Barntillåten. PORTO 24 kr tillkommer som du som kund betalar. Sonen har tittat på denna filmen några ggr. Finns nån repa men den fungerar bra i vår dvd. Garanterar pengarna tillbaka om den inte fungerar hos er. Skicka då tillbaka den i samma påse som ni fått. BAMSE och den lilla åsnan. När Bamse äter Farmors mäkliga dunder-honung blir han världens starkaste björn. Världens snällaste björn är han alltid. Tillsammans med vännerna Lille Skutt och Skalman ger han sig ut på många spännande äventyr. Den lilla åsnan och Den stora kapplöpningen. Bamse räddar en liten åsna från en elak man. Tillsammans med vännerna bygger han ett stall åt den. Åsnan springer fort som tåget, så Bamse anmäler den till Stora Travmästerskapen. Där ska den tävla mot Krösus Sorks snabba häst Svarta Blixten. Krösus tar till alla tricks för att vinna. VARGEN äter dunder-honung. Vargen drömmer om att vara lika stark som Bamse. Var han det skulle han råna alla banker och knocka alla poliser hur lätt som helst. En dag knycker han några burkar dunder- honung.
| Egmont Kärnan | Utg. 2008. Ej o.u. | Förlagsband. | 46 s. | 9789171348487 | Språk: Svenska | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: Bamse brukar hjälpa alla. Även om de som behöver hjälp bor långt, långt bort. Så när en märklig varelse från rymden ber om hjälp av världens starkaste björn ställer Bamse förstås upp. Tillsammans med Lille Skutt och Skalman åker han hela vägen till planeten Lurifax i Galna Galaxen. Men hjälper dunder-honung verkligen mot de luriga Luringarna?BAMSE OCH LURINGARNA FRÅN GALNA GALAXEN är en spännande och lättläst bok som passar både för högläsning och för den som lärt sig att läsa själv.Format: 170 x 215 mm[Lagerplats: B2]
Egmont Kärnan | Utg. 2008. Ej o.u. | Förlagsband. | 46 s. | 9789171348487 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Bamse brukar hjälpa alla. Även om de som behöver hjälp bor långt, långt bort. Så när en märklig varelse från rymden ber om hjälp av världens starkaste björn ställer Bamse förstås upp. Tillsammans med Lille Skutt och Skalman åker han hela vägen till planeten Lurifax i Galna Galaxen. Men hjälper dunder-honung verkligen mot de luriga Luringarna? BAMSE OCH LURINGARNA FRÅN GALNA GALAXEN är en spännande och lättläst bok som passar både för högläsning och för den som lärt sig att läsa själv. Format: 170 x 215 mm | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Söker du/ni en ny familjemedlem i form av en underbar, charmig, busig kanin? Har du/ni kaninvana sedan innan och är sugen på kaninhoppning? Då är Lille Skutt något för dig/er! Lille Skutt bor hos mig och min familj som är jourhem, han bor i en stor utebur med bra möjligheter att röra sig mycket. Han föddes på midsommarafton i år. Lille Skutt är van vid barn, hund och katt. Gillar inte att bli buren men är social, nyfiken och snäll. Har aldrig bitits eller visat något som helst aggressivt beteende. LilleSkutt har mycket spring i benen och längtar efter en egen familj! Det finns mycket att berätta om denna charmiga lilla kille! Lille Skutt ägs av Djurens chans och kontaktperson är Johanna Rosenhed som nås på nr 076-199 20 22. Mer info finns på djurens chans hemsida. För fler bilder och mer info om lille Skutt skicka ett mail eller ring Johanna. Adoptionskostnaden på 350kr går oavkortat till Djurens chans för att kunna rädda fler djur.
Bamse och lille skutt dräkter.för barn 2-3 år. Pris: 150 kr styck Båda för 250