Allt till salu inom "whippet omplacering"

Sortering:
Nacka
2 dagar

Valp Yorkie-Pom Omplacering

6 000 kr
Blocket.se
Västerås
4 dagar

omplacering av hankatt

900 kr
Blocket.se
Timrå
5 dagar

storpudelhane omplacering

8 000 kr
Blocket.se
Bromma
12 dagar

äldre Undulatunge hona

250 kr
Blocket.se
Vårgårda
14 dagar

Omplacering

2 000 kr
Blocket.se
Knivsta
3 dagar

Akut: Dvärgvädur omplacerin...

100 kr
Blocket.se
Norrköping
5 dagar

Omplacering & pensionat

750 kr
Blocket.se
10 dagar

Omplacering Dvärgvädur rex

200 kr
Blocket.se
Lidingö
10 dagar

Welsh springer spaniel för...

5 000 kr
Blocket.se
Butik

Whippet (Vinthund)

165 kr
NYTT Bokus
Butik

Whippet

373 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Valdemarsvik

Glad och Pigg Whippet kille för omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Hej vi är en familj som har en glad och energisk whippet kille på snart ett år.Vi bor idag på landet där han får springa lös och får mycket aktivitet,han är bra på inkallning men behöver mer lydnadsträning.Mycket nyfiken och snäll men blir väldigt uppspelt när han träffar nya hundar eller människor,men lugnar snart ner sig.Är alltid med mig och har aldrig behövt vara ensam,bor idag med katt och hundkompis en chihuahua. Pågrund av familjeförändringar så måste vi flytta till lägenhet och kan inte ta med honom,han skulle bli så olycklig av att bo i en storstad i lägenhet.Behöver komma till en aktiv familj som har mycket tid till honom och som bor nära naturen.Vill inte ha en massa pengar för honom,utan tänkte oss en symbolisk summa om rätt person dyker upp. Med vänlig hälsning, Anna Ringlander
0 kr
Blocket.se

Whippet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Äldre valp eller vuxen Whippet sökes (dock ej äldre än ett par år). Helst hane då vi har en hanhund sedan tidigare, en tax. Hunden ska vara snäll och trevlig, kunna umgås med andra hundar och djur (katter, hästar) samt resten av familjen. Ett stort plus är om den kan vara lös och är tränad på inkallning. Mindre defekter som inte påverkar hundens hälsa men som kanske gör att den inte kan ställas ut eller inte får användas i avel är inget hinder. Vi vill främst ha den som sällskapshund som kan följa med på allt. Hunden kommer inte lämnas mycket ensam eller långa stunder. Maila och berätta vad du har att erbjuda eller tipsa om bra uppfödare som kanske har äldre valpar eller omplaceringar till salu. Helst i västerbotten eller i närheten så resvägen inte är alltför lång.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västerås

Whippet hane omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej. Med en stor sorg och mycket tårar så måste vi omplacera våran whippet hane på grund av jobb situation. Han är 6mån gammal kastrerad Han hund. Han är lugn och harmonisk. Van vid barn jättesnäll och lyssnar på alla. Och van med hundar. Så vi vill att han kommer till någon med mycket kärlek och vill ge han sin motion. Den som tar över han ser jag att det är där han får stanna så han får trygghet och inte far runt med massa familjer. Pris diskuteras. Ser framförallt att han hamnar i bra händer. Skicka lite info om dig/er vid intresse.
6 000 kr
Blocket.se

Omplacering av blandras hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Efter noga övervägande och funderingar har jag nu bestämt mig att försöka omplacera min ena kille. Han är en blandning av 75% whippet och 25% shar pei och är 3 år. Det finns flera orsaker till att jag känner att jag inte kan ha honom kvar, men den största är att han inte kan låta bli katter och har börjat visa sig kaxig mot min andra hane. Han är en sann vinthund, så den/de som han kommer till måste förstå vad detta innebär... Fullt ös ute och soffan inne! Han älskar täcken, kuddar, filtar, att ligga på och under. Han ligger hellre i knät, än ligger på golvet, trots sina 18 kg och kräver att få ligga under täcket i sängen. Inga problem med att åka bil och kan vara ensam några timmar. Tror att han skulle trivas bäst i ett hem där han är ensamt djur och med vuxna människor som är hemma honom största delen av dagen. Finns naturligtvis massor att säga om denna mysiga lilla hund, men det kan vi ta om ni är intresserade! Första kontakten sker via mail. Berätta lite om vad du/ni har att erbjuda min hund. Jag är noga med vart han hamnar! Priset är något vi kommer fram till, vart han hamnar är viktigast!
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Varberg

Whippet tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Fideli fyller fyra år i slutet av maj. Hon är en väldigt glad och okomplicerad hund på de flesta sätt. Har tränats i flera grenar, såsom lydnad, personspår, agility och freestyle. Har tävlats litegrann i rallylydnad och ställts ut några gånger. Vi tror att Fideli skulle passa bäst som ensam hund hos någon som kan ge henne mycket uppmärksamhet och kärlek, och gärna aktivering i någon form. Hon är väldigt social och vill gärna vara med så mycket som möjligt. Hon klarar av att vara ensam hemma utan problem och har en väldigt tydlig av och på-knapp. Lugn inomhus, aktiv och lekfull utomhus. Likt de flesta whippets älskar hon att springa fritt och är van vid att springa lös i en jättestor inhägnad. Man får dock vara lite försiktig med var man släpper henne, då hon har en stark jaktlust som även gäller katter. Anledningen till omplaceringen är att hon inte längre kommer överens med vår andra hund. Fideli är helt frisk, vaccinerad, chippad, försäkrad i Agria och registrerad i SKK. Om du är intresserad av Fideli, är du välkommen att höra av dig och komma och träffa henne. Vi är noga med var hon hamnar och kommer bara att sälja henne om det känns helt rätt. Första kontakten via mejl. Jag jobbar skift så det är inte alltid jag har möjlighet att svara i telefon.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj