Quantcast
Till salu inom: ”

baotian bt49qt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Baotian Sport - BT49QT Säljes för att den inte används, den är köpt av mig för att ha till jobbet men den har bara blivit stående, den har inte rullat speciellt långt. Den är servad med oljebyte, men batteriet är inte så laddat eftersom den bara har stått ett tag. Nypris på den är 9300:- Jag säljer den för 5000:- bvsa. Skickar även med hjälm och lås. Vespan är kvar så länge annonsen är kvar! Ring mig på: 0707-474743
Hej. Har en EU-moped som ska säljas. Årsm: 2006 Tjejkörd !! Kommer tyvärr inte ihåg hur långt den har gått för den har stått ett tag nu. det enda kända felet är att elstarten inte funkar för knappen är pajj. men den går att kicka igång utan några problem. prutning sker på plats! moppen säljs avställd.
Har 2 st Baotian Eu-mopeder till salu. Båda startar och går att köra, men dom skulle behöva en förgasargenomgång, dom går inte riktigt rent ibland. I övrigt så är dom i bra bruksskick. Packbox på båda. Den blå: BT49QT, år -07 Den röda: BT50QT, år -06 OBS ! säljes endast i par ! Så priset är för båda mopederna. Kan tänkas byta båda två mot en plastbåt (eka), gärna med liten enkel motor. Finns i Sandviken.
Säljer min gamla baoitian, som funkade felfritt i två år. Efter vintern 11/12 började den dock krångla lite. Kunde till en början köra den en bit, innan den sakta dog. Gick alltid att starta om, men dog efter allt kortare körstärckor. Har stått ute i två år. Vet ej vad det beror på, men en erfaren mekare kan säkert ta tag i saken. Jag kan gå ner i pris.
Eu moped som stått still de sista åren. Med ett nytt batteri (ca 250:-) och lite mekande så startar den säkert. 145 mil och 1 ägare, ej trimmad. - Klass: I/EU-moped - Motor: Encylindrig, 4-takt - Cylindervolym: 49,5cc - Effekt: 2.6 kW/8000r/min - Fem-ekrade 12" fälgar - Bränsle: 95 okt, blyfri bensin - Bränsleförbrukning: 0.19 l/mil - Maxhastighet: 45km/h - Godkänd för passagerare - Larm Pris 1295:- eller högstbjudande.