Quantcast
Till salu inom: ”

baotian säljes

Baotian Ghost

Västra Götalands län
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer en Baotian som är vurpad. Mopeden är uttagen -08 och har gått 563 mil. Det som måste bytas på mopeden är plasten fram+lyse , sidokåpor , ena backspegeln, framskärmen samt läppen med registreringsskylten, då den försvann i samma veva som jag vurpade. Motorn är oskadad och mopeden går som en klocka. Provstartade den för bara någon vecka sedan. Självklart finns papper på mopeden. Priset är satt till 3000 kr. Vid snabb & smidig affär kan priset sänkas något.
Hej! Jag säljer en Baotian som är vurpad. Mopeden är uttagen -08 och har gått 563 mil. Det som måste bytas på mopeden är plasten fram+lyse , sidokåpor , ena backspegeln, framskärmen samt läppen med registreringsskylten, då den försvann i samma veva som jag vurpade. Motorn är oskadad och mopeden är provstartad för bara någon vecka sedan. Självklart finns papper på mopeden. Priset är satt till 3000 kr. Vid snabb & smidig affär kan priset sänkas något.
Säljer en Baotian Bt50qt-9a årsmodell 2005. Är nästan helt ny bara 42 mil på mätaren, moppen har stått ny länge på ett lager sen köpte jag den för ett par månader sen. Den är ny servad med nytt tändstift och ny olja samt rengörning av förgasaren. Däcken är som nya. Det finns en liten skada på översta baklyktan. För övrigt går det helt felfritt och mkt bra. Billig i drift. Maila eller ring för mer info. Mvh Niklas
Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Baotian Ghost nu som 2-takt för dig som vill ha ut max effekt. Ghost 4-takt är lämplig för dig som vill ha en motor med tystare mjukare gång. Baotian Ghost passar både gammal som ung. Den har en tuff design, integrerade blinkers, sportigt avgassystem, instrument med varvräknare och 12 tums hjul med aluminiumfälgar. Modellen passar även bra för dig som behöver lite extra benutrymme och det finns även gott om plats för passagerare. Om du har behov av extra packutrymme kan du enkelt montera en låsbar packbox på vingen bak. Scootern finns i färgerna svart/röd och svart/silver.
Ska nu sälja min EU-Moped. Det är en baotian 50QT årsmodell 2006. Den är i mycket fint skick och har stått i garage under vintrarna. Har bara haft den till och från jobbet varje dag 3 kilometer per väg så den har inte gått långt. Har inte kört den på hela vintern nu så batteriet är dött men det går att starta med kicken utan problem. Säljer den därför mycket billigt pga detta. Endast 2500 prutat och klart. Endast kontant betalning ring vid intresse mvh Magnus