Quantcast
Till salu inom: ”

moped klass 1 säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den är av årsmodellen 04 och har gått cirka 420 mil. Det är en klass 1 EU- moped som går 50 km/h i nuvarande skick. Den har några repor längs sidan och stänkskärmen bak har bytts ut en gång. Annars är det en mycket lätthanterlig moped som har funkat alldeles utmärkt för mig. Anledningen till att jag ska sälja är att den används ej pga att jag cyklar eller kör bil nu för tiden. Jag finns att nå på tele. 0738338734 och på mejl.
Väldigt prisvärd Eu moped, klass 1. En storsäljare under 2010. Finns både som monterad och omonterad. Specifikationer: Motor: 4-taktsmotor 49,5cc 1 cylinder Fläktkyld Hjul: 10" Bromsar: Trumbroms Bränsle: 95 Blyfri Motorstyrka: 2,2 Kw/8000rpm Storlek (LxBxH): 169*63*106,5cm Start: El/kick Hastighet: 45 km/h Bränslevolym: 5.5L Vikt: 70kg Maxlast: 150kg Växling: Automat Passagerare: Ja Packbox: Ja, ingår i priset (ordinarie pris 535kr) Levereras inom hela Sverige till ett lågt pris. Mopeden finns även för avhämtning i Örebro (0kr) Ni har möjligheten att välja om ni vill ha mopeden monterad eller ej vid leverans. Kostnaden för att få mopeden monterad och testad innan leverans är 500:- Följ länken nedan för mer information och fler bilder.
Nu säljer jag min fina och trofasta pärla (EU-moped, klass 1, 45 km) efter fem år tillsammans. Den är i mycket bra skick, trots att den har kört 700 mil. Den passar utmärkt till den som vill ta sig fram på ett piggt och smidigt sätt till skolan eller jobbet, till centrum eller bara vill ta sig en tur runt staden med en kompis bakpå. Den är lyckligt tjejkörd och har varit inställd på vintern. Det sitter ett nytt startbatteri i den, som är nyligen insatt. I köpet medföljer även ett godkänt lås från Abus. Ring gärna för mer info/provkörning!
Nya rosa Ebbe är årets nyhet från Dinscooter.se! Mopeden är en EU-moped klass 1 med en toppfart på 45 km/h. 110 tums däck och skivbroms fram (trumma bak). Trots sin storlek (väger endast 81 kg) så finns det goda packutrymmen. Övrigt godis är bando-remmar och japanska Yuasa batterier och att du självklart kan skjutsa din kompis på den! Gå in direkt och kika närmare på närbilder på dinscooter.se!
Nya vita Ebbe är årets nyhet från Dinscooter.se! Mopeden är en EU-moped klass 1 med en toppfart på 45 km/h. 110 tums däck och skivbroms fram (trumma bak). Trots sin storlek (väger endast 81 kg) så finns det goda packutrymmen. Övrigt godis är bando-remmar och japanska Yuasa batterier och att du självklart kan skjutsa din kompis på den! Gå in direkt och kika närmare på närbilder på dinscooter.se!