Allt till salu inom "inne kaninburar billigt kaninbur"

Sortering:
Östersund
Idag

Vagga baby Babyvagga

400 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Soffa, säng, byrå bortskänkes

Blocket.se
Enköping
Idag

Nimo 22

45 000 kr
Blocket.se
Söderhamn
Idag

"EPA" Mitsubishi L200

45 000 kr
Blocket.se
Idag

Madrass 160 Hyllestad

1 000 kr
Blocket.se
Idag

Acapulco chair

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Västerås

Kaninunge Dvärgvädur + inne och utebur

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Idag
Nu måste vi sälja Emma pga allergi. Hon är 3 månader och super söt, inte alls rädd av sig vill kela och ha sällskap. Hon är van att skutta lös inne, kan gå på låda om man vill eller hoppar in och ut ur inneburen själv. Hon har en stor utebur som hon är van att vara i, både på natten och dagen. Hö, halm och kraftfoder ingår. Kaninbur / Innebur med tillbehör 500:- Nypris med tillbehör 800:- Kanin 400:- Utebur 1000:- Nypris 2000:- (1 mån gammal) Paketpris 1500:-
400 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Uppsala

Kaninbur fäboden billigt 400kr ord.pris 945kr

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej! Säljer nu vår fina utomhus kaninbur som kommer från Fäboden för en väldigt billig summa, endast 400 kr. Det är en grön bur i trä. Måttena är: 60x100, höjd 133 cm Den har en "hylla" där inne för kaninen att hoppa upp på. Här finns mer info och bilder! http://www.faboden.se/burtillverkning.html#1fack Bara att ringa eller mejla, först till kvarn! :)
400 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Laholm

Inne Kaninburar Billigt / Kaninbur

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är det dags att sälja mina kaninburar! Tre stycken kaninburar med måtten: H: 42cm B: 97cm D: 50cm PRIS: 200kr/st -------------------------------------------------- En kaninbur med måttet: H: 46cm B: 100cm D: 57cm PRIS: 250kr -------------------------------------------------- Ring eller maila för mer info! Tel: 0765/600075 Varmt välkomna!
200 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Göteborg

Stor kaninbur

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Stor utomhusbur säljes. 240x120 cm. Höjden minns jag inte men jag som är 178 cm lång kan utan problem stå under taket. Buren har ett stort hus som kaninen även kan vara uppe på och taket går att lyfta av för enkel städning. Hörnskydd av stål inne i buren så att kaninen inte kan tugga på de tryckimpregnerade benen som går ända upp till taket. Noggrannt målad med kallasfalt. Riktigt plåttak som går en bra bit ut för att hålla regn och snö borta. Brädorna i framkanten är lätta att lyfta loss för enkel städning. Stor utegård i två delar med dörrar på båda delar. Stängbar lucka med trappa ut. Kaninen kan gå under buren för att komma till andra sidan. Utegårdsdelarna sitter inte ihop med buren utan står bara emot. Buren är inte mycket använd. Många kompostgaller som räcker till en rejäl hage medföljer, ca 30 st tror jag. Även höhäck, skålar mm medföljer. Buren är byggd för en Belgisk jätte så det passar att ha stora (och små) kaniner i den. Jag har lagt ner många tusenlappar och mycket tid på att bygga buren. Säljes billigt då den måste vara borta senast sista april. (Den underbara katten på bilden kan man få på köpet om man vill då han måste få ett nytt hem innan månaden är slut). P.S. Det är inte buren som är skev utan marken som är väldigt ojämn.
2 200 kr
Blocket.se

2 Kaninburar billiga

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2 Kaninburar säljes billigt! Träburen är lite sliten, men den kan fortfarande användas! Det är bara att man finschysterar den lite Den andra buren, brukar vanligtvis kosta 500 kr i butik. Den är stor och med mycket utrymme 150 kr styck! Ring helst, då jag inte är inne på mejlen ofta.
150 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj