Quantcast
Till salu inom: ”

inne kaninburar billigt kaninbur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lyngdorf CD-1

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu måste vi sälja Emma pga allergi. Hon är 3 månader och super söt, inte alls rädd av sig vill kela och ha sällskap. Hon är van att skutta lös inne, kan gå på låda om man vill eller hoppar in och ut ur inneburen själv. Hon har en stor utebur som hon är van att vara i, både på natten och dagen. Hö, halm och kraftfoder ingår. Kaninbur / Innebur med tillbehör 500:- Nypris med tillbehör 800:- Kanin 400:- Utebur 1000:- Nypris 2000:- (1 mån gammal) Paketpris 1500:-
Hej! Säljer nu vår fina utomhus kaninbur som kommer från Fäboden för en väldigt billig summa, endast 400 kr. Det är en grön bur i trä. Måttena är: 60x100, höjd 133 cm Den har en "hylla" där inne för kaninen att hoppa upp på. Här finns mer info och bilder! http://www.faboden.se/burtillverkning.html#1fack Bara att ringa eller mejla, först till kvarn! :)
Nu är det dags att sälja mina kaninburar! Tre stycken kaninburar med måtten: H: 42cm B: 97cm D: 50cm PRIS: 200kr/st -------------------------------------------------- En kaninbur med måttet: H: 46cm B: 100cm D: 57cm PRIS: 250kr -------------------------------------------------- Ring eller maila för mer info! Tel: 0765/600075 Varmt välkomna!
Stor utomhusbur säljes. 240x120 cm. Höjden minns jag inte men jag som är 178 cm lång kan utan problem stå under taket. Buren har ett stort hus som kaninen även kan vara uppe på och taket går att lyfta av för enkel städning. Hörnskydd av stål inne i buren så att kaninen inte kan tugga på de tryckimpregnerade benen som går ända upp till taket. Noggrannt målad med kallasfalt. Riktigt plåttak som går en bra bit ut för att hålla regn och snö borta. Brädorna i framkanten är lätta att lyfta loss för enkel städning. Stor utegård i två delar med dörrar på båda delar. Stängbar lucka med trappa ut. Kaninen kan gå under buren för att komma till andra sidan. Utegårdsdelarna sitter inte ihop med buren utan står bara emot. Buren är inte mycket använd. Många kompostgaller som räcker till en rejäl hage medföljer, ca 30 st tror jag. Även höhäck, skålar mm medföljer. Buren är byggd för en Belgisk jätte så det passar att ha stora (och små) kaniner i den. Jag har lagt ner många tusenlappar och mycket tid på att bygga buren. Säljes billigt då den måste vara borta senast sista april. (Den underbara katten på bilden kan man få på köpet om man vill då han måste få ett nytt hem innan månaden är slut). P.S. Det är inte buren som är skev utan marken som är väldigt ojämn.
2 Kaninburar säljes billigt! Träburen är lite sliten, men den kan fortfarande användas! Det är bara att man finschysterar den lite Den andra buren, brukar vanligtvis kosta 500 kr i butik. Den är stor och med mycket utrymme 150 kr styck! Ring helst, då jag inte är inne på mejlen ofta.