Allt till salu inom "barcelona fåtölj kopia"

Sortering:
Barcelona fåtölj
Eslöv
1 månader

Barcelona fåtölj Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Barcelona chair
Österåker
5 månader

Barcelona chair Visa liknande

7 000 kr
Blocket.se
Lounge Set Barcelona
Butik

Lounge Set Barcelona

13 429 kr
NYTT Homeroom

Tidigare annonser till salu

Nya Barcelona fåtöljer till lägsta pris

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En av 1900 talets mest kända och omtyckta designklassiker av Ludwig Mies van der Rohe. En tidlös möbel som gör sig rättvisa i de flesta miljöer. Toppkvalitet som inte bör jämföras med billigare kopior. Genomfärgat skinn ,blankpolerat rostfritt stål och med gummifötter som förhindrar repor i trägolv. Finns i färgerna svart, brunt och vitt. Titta in i vår webbutik www.livinn.se för mer designmöbler till lägsta pris. Eller besök vårt showroom på hisingen.
4 280 kr
Blocket.se

Nya Barcelona fåtöljer till lägsta pris

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En av 1900 talets mest kända och omtyckta designklassiker av Ludwig Mies van der Rohe. En tidlös möbel som gör sig rättvisa i de flesta miljöer. Toppkvalitet som inte bör jämföras med billigare kopior. Genomfärgat skinn ,blankpolerat rostfritt stål och med gummifötter som förhindrar repor i trägolv. Finns i färgerna svart, brunt och vitt. Titta in i vår webbutik www.livinn.se för mer designmöbler till lägsta pris. Eller besök vårt showroom i Göteborg.
4 280 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Barcelona i vitt skinn

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mies van der Rohe fåtölj Barcelona i vitt skinn säljes, i fint skick och av mycket fin kvallité. Gjord av den enda tillverkaren som gör helt efter originalet, (ej original utan kopia). Ramen är i kromat fjäderstål vilket gör den väldigt stabil jämfört med enklare kopior. Skinnet är av genomfärgat full anelin. Fåtöljen är tillverkad i Italien. Mått B78 cm H80 cm D80 cm Nypris idag 19.500 SEK (STACC designe) Pris 10.000 SEK Billigare vid snabb affär.
10 000 kr
Blocket.se

Fin fåtölj i premiumskinn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Helt nya fåtöljer inklusive fotpall inspirerade av Van Der rohes klassiska mästerverk "Barcelona". Dessa fåtöljer är köpta från en mässa i Kina och fabriken är leverantör till bland annat de stora hotellkedjorna Sheraton och Hilton. Premiumprodukt i bästa skinn. Mycket komfortabel stol men framförallt godis för ögat. Designklassiker. Vit och svart. Hämtas på plats i Norrköping. 10.000kr. Priset går ej att diskutera. Detta är en premiumprodukt och ska inte liknas med vissa "kopior" på marknaden.
10 000 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Stockholm

Barcelona fåtölj till landets lägsta pris

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
En av 1900 talets mest kända och omtyckta designklassiker av Ludwig Mies van der Rohe. En tidlös möbel som gör sig rättvisa i de flesta miljöer. Toppkvalitet som inte bör jämföras med billigare kopior. Genomfärgat skinn med remmar i samma material. blankpolerat rostfritt stål och med gummifötter som förhindrar repor i trägolv. Finns i färgerna svart, vitt eller brunt för omgående leverans. Titta in i vår webbutik www.livinn.se för fler designmöbler.
4 280 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj