Quantcast
Till salu inom: ”

barcelona fåtölj kopia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

En av 1900 talets mest kända och omtyckta designklassiker av Ludwig Mies van der Rohe. En tidlös möbel som gör sig rättvisa i de flesta miljöer. Toppkvalitet som inte bör jämföras med billigare kopior. Genomfärgat skinn ,blankpolerat rostfritt stål och med gummifötter som förhindrar repor i trägolv. Finns i färgerna svart, brunt och vitt. Titta in i vår webbutik www.livinn.se för mer designmöbler till lägsta pris. Eller besök vårt showroom på hisingen.
En av 1900 talets mest kända och omtyckta designklassiker av Ludwig Mies van der Rohe. En tidlös möbel som gör sig rättvisa i de flesta miljöer. Toppkvalitet som inte bör jämföras med billigare kopior. Genomfärgat skinn ,blankpolerat rostfritt stål och med gummifötter som förhindrar repor i trägolv. Finns i färgerna svart, brunt och vitt. Titta in i vår webbutik www.livinn.se för mer designmöbler till lägsta pris. Eller besök vårt showroom i Göteborg.
Helt nya fåtöljer inklusive fotpall inspirerade av Van Der rohes klassiska mästerverk "Barcelona". Dessa fåtöljer är köpta från en mässa i Kina och fabriken är leverantör till bland annat de stora hotellkedjorna Sheraton och Hilton. Premiumprodukt i bästa skinn. Mycket komfortabel stol men framförallt godis för ögat. Designklassiker. Vit och svart. Hämtas på plats i Norrköping. 10.000kr. Priset går ej att diskutera. Detta är en premiumprodukt och ska inte liknas med vissa "kopior" på marknaden.
En av 1900 talets mest kända och omtyckta designklassiker av Ludwig Mies van der Rohe. En tidlös möbel som gör sig rättvisa i de flesta miljöer. Toppkvalitet som inte bör jämföras med billigare kopior. Genomfärgat skinn med remmar i samma material. blankpolerat rostfritt stål och med gummifötter som förhindrar repor i trägolv. Finns i färgerna svart, vitt eller brunt för omgående leverans. Titta in i vår webbutik www.livinn.se för fler designmöbler.