Allt till salu inom "barcelona fåtölj kopia"

Sortering:
Bromma
Igår

Saccosäck

150 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

FATBOY sittsäck

1 400 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

EKERÖ Fåtölj

750 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Ieka Grälviken bäddsoffa

1 250 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Fåtölj Vivi från Melimeli

8 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

*NY* SÖDERHAMN Klädsel till...

1 700 kr
Blocket.se
Igår

Emma fåtölj i röd sammet

190 kr
Blocket.se
Österåker
Igår

Skruvsta IKEA snurrfåtölj

400 kr
Blocket.se
Täby
1 månader

Fåtölj & fotpall "Barcelona"

2 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
2 månader

Barcelona fåtölj (kopia)

3 000 kr
Blocket.se
Butik

Lounge Set Barcelona

12 489 kr
NYTT Homeroom

Tidigare annonser till salu

Nya Barcelona fåtöljer till lägsta pris

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En av 1900 talets mest kända och omtyckta designklassiker av Ludwig Mies van der Rohe. En tidlös möbel som gör sig rättvisa i de flesta miljöer. Toppkvalitet som inte bör jämföras med billigare kopior. Genomfärgat skinn ,blankpolerat rostfritt stål och med gummifötter som förhindrar repor i trägolv. Finns i färgerna svart, brunt och vitt. Titta in i vår webbutik www.livinn.se för mer designmöbler till lägsta pris. Eller besök vårt showroom på hisingen.
4 280 kr
Blocket.se

Nya Barcelona fåtöljer till lägsta pris

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En av 1900 talets mest kända och omtyckta designklassiker av Ludwig Mies van der Rohe. En tidlös möbel som gör sig rättvisa i de flesta miljöer. Toppkvalitet som inte bör jämföras med billigare kopior. Genomfärgat skinn ,blankpolerat rostfritt stål och med gummifötter som förhindrar repor i trägolv. Finns i färgerna svart, brunt och vitt. Titta in i vår webbutik www.livinn.se för mer designmöbler till lägsta pris. Eller besök vårt showroom i Göteborg.
4 280 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Barcelona i vitt skinn

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mies van der Rohe fåtölj Barcelona i vitt skinn säljes, i fint skick och av mycket fin kvallité. Gjord av den enda tillverkaren som gör helt efter originalet, (ej original utan kopia). Ramen är i kromat fjäderstål vilket gör den väldigt stabil jämfört med enklare kopior. Skinnet är av genomfärgat full anelin. Fåtöljen är tillverkad i Italien. Mått B78 cm H80 cm D80 cm Nypris idag 19.500 SEK (STACC designe) Pris 10.000 SEK Billigare vid snabb affär.
10 000 kr
Blocket.se

Fin fåtölj i premiumskinn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Helt nya fåtöljer inklusive fotpall inspirerade av Van Der rohes klassiska mästerverk "Barcelona". Dessa fåtöljer är köpta från en mässa i Kina och fabriken är leverantör till bland annat de stora hotellkedjorna Sheraton och Hilton. Premiumprodukt i bästa skinn. Mycket komfortabel stol men framförallt godis för ögat. Designklassiker. Vit och svart. Hämtas på plats i Norrköping. 10.000kr. Priset går ej att diskutera. Detta är en premiumprodukt och ska inte liknas med vissa "kopior" på marknaden.
10 000 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Stockholm

Barcelona fåtölj till landets lägsta pris

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
En av 1900 talets mest kända och omtyckta designklassiker av Ludwig Mies van der Rohe. En tidlös möbel som gör sig rättvisa i de flesta miljöer. Toppkvalitet som inte bör jämföras med billigare kopior. Genomfärgat skinn med remmar i samma material. blankpolerat rostfritt stål och med gummifötter som förhindrar repor i trägolv. Finns i färgerna svart, vitt eller brunt för omgående leverans. Titta in i vår webbutik www.livinn.se för fler designmöbler.
4 280 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj