Quantcast
Till salu inom: ”

mio barcelona fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffgrupp

Vallentuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer vår fina TV bänk modell Ellen från MIO. I massiv ek och ekfaner. I mycket fint skick. En magnet till ena dörren är av men finns och kan säkert sättas dit igen. Dörren stängs ändå. Ett hyllplan i varje sidoskåp. L 127cm D 48,3 H 55,5 cm. En mycket gedigen möbel. Pris 1500 kr ( Nypris 4000) 6 st ILVA stolar Ledo. Stilrena sitsar i vitt läder och ben i krom. I fint skick men finns några små rispor i skinnet på vissa sitsar. 1500 för alla. Nypris ca 900 kr st Nyproducerad fåtölj Barcelona efter originalritningarna från 1929 i vitt högkvalitativt läder. Finns några repor i sitsen men i fint skick. Mycket fin och stabil. Pris 1300 kr. Nypris 6000 kr.
Mio soffa Eton (3-sits, 2 dynor) vitt skinn. Pris 4000:- Barcelona fotölj vitt skinn Pris 1500:- ca 3- 4 år gamla normal slitage Har tillgång till skåpbil lördag den 17/9, kan leverera inom Stockholm
Designbord med glasskiva i härdat glas Diameter: 45 cm Höjd: 52 cm Finns i följande färger: Svart Röd Vit Passar med möbler från ikea, mio, eames, barcelona ____________________ DERLOOK.se Karlbergsvägen 20 11327 STHLM 076-930 93 10
Nyproducerad Barcelona fåtölj med fotpall köpt på Mio säljes. Svart med kromade ben. Saknar en knapp samt ett mindre märke i dynan men ej hål. 3000:- för fåtölj och fotpall. Två små bord (ett svart , ett vitt) med kromade ben säljes. Bra skick. 500:- för båda.
Hej, Jag måste sälja min soffa. Jag är smått desperat. Den passar inte in i inredningen. Jag köpte soffan först, sedan inredde jag. Jag borde ju haft en tanke på inredningen innan jag köpte soffan, men inte. Antar att behovet av att sitta var för stort. Nåja, Soffan, som är köpt på Mio, tror jag (kan ha varit på EM också), är ca 1,5 år gammal och sjukt fräsch. Det visade sig att jag inte behövde sitta så mycket ändå eftersom jag aldrig var hemma. Nu är bilden i och för sig missvisade då det inte är min soffa utan en googlad bild på modellen. Mest för att du ska få en uppfattning av hur den ser ut. Men min är nästan lika fräsch. Jag minns inte vad jag betalade för soffan, knappt 7 000 kr tror jag. Jag har ett kvitto men varken vill eller orkar leta efter det. Har bestämt mig för ett pris ändå 4 000 kr. Blir jag av med den i helgen går den kanske för lite mindre. Kommer säkert få tusen frågor från alla status- och varumärkesmedvetna prospekt så det är väl lika bra att skriva det direkt. Nej, det är ingen Bruno Mathsson, Barcelona eller liknande det är en Kivik. Vet inte varför jag skrev kulturmärkt soffa. Det närmaste kulturmärkt soffan kommer skulle väl vara att den de senaste 1.5 åren befunnit sig i ett kulturmärkt hus. Gott nog, och säljvänligt argument. Hörs! /daniel Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.