Quantcast
Till salu inom: ”

barefoot nevada bomlös westernsadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brun bomlös Barefoot Nevada Westernsadel säljes pga ekonomiska skäl ( därför EJ byte!! ) Mycket skön att rida i, har använts till kallblod och islänning. Fendrar och stigbyglar ingår, dock ej sadelgjord, eller pad till bomlös. Westernfilt från Hööks i brun/ beige kan medfölja om så önskas. Välanvänd men i bra skick. ( fler bilder kan skickas vid seriöst intresse ) Pris: 4000:- + ev frakt. B.V.S.A Ridbyxor, Jodphursmodell, Jacson strl 42, blå halvskodda, bra skick. Pris 300:- INKL FRAKT + div andra tillbehör så som schabrak, stigbyglar, sadelgjordar etc
Bomlös westernsadel i otroligt bra skick. Tillbehör: 2 sadelvalv (m+x-w),orginalpad med 2 olika inlägg och 2 gjordar. Kan skickas med bussgods och efterkrav. Pris inkl. frakt.
Säljer min svarta Barefoot Nevada western sadel komplett!. Den är i bra skick, fendrar, stigbyglar, pad med inlägg o sadelgjord ingår. Pris 4500:- Westernträns med bett , arbetsrep och slobbers, 600:- Western lädertyglar, 200:-
Säljer min bomlösa westernsadel av modell BarefootNevada med pad. Sadeln är i fint skick och paden nästan ny. Sadeln är tillverkad i nubuckläder med undersida av fleece. Sadeln är dekorerad med conchos och läderfjädrar. På undersidan sitter mjuka paneler. Sätet är utbytbart/avtagbart. Fenders, dekorerade stigbyglar och sadeljord ingår. Modellen passar stora som små hästar. För mer information ring Anna 0766-435170.
Hej! Jag säljer nu min bomlösa westernsadel av modellen "Barefoot Nevada". Den funkar bra att både rida ut i skogen med då den är bekväm men även till att rida ett hårdare träningspass i eftersom den är mycket stabil. Jag har haft den på både ett varmblod(bilderna) och en appaloosa och den har legat bra på båda modellerna och de fick god chans till att bygga muskler då den fördelar trycket mycket bra. Jag säljer sadeln då jag letar efter en westernsadel med mindre sits. Denna sadel har en sits på 17". Jag skickar med en tryckutjämnade padd för bomlössadel. Nypriset på sadeln är ca 6500kr(exklusive padd på ca 1000kr). Sadeln är i gott skick och välskött, dock kan en av sadelgjordstropparna behöva bytas. Priset är 3500kr och finns att hämta i Gamlestaden i östra Göteborg eller skickas mot fraktkostnaden. Hör av dig till mig om du är intresserad! Hälsningar Annica Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.