Quantcast
Till salu inom: ”

torsion trekking bomlös sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trekking/Deluxe sadeln är en av Torsions bästsäljare, och är en av de mest mångsidiga modellen. Passar till både skogspromenaden,dressyren och även till hoppträningen. Den har ett mjukt säte med mockaundersida. Torsionsadeln, padden och gjorden arbetar ihop. Väldigt lite använd så därför i väldigt fint skick. Har ridit med den både på varmblod och islandshäst. Svart .Stl 17" 2 st Sadelpad i sympanova ingår. En svart och en grön. Lätt att torka av,Ilägg i holophyl. Airnet på ovansidan för bästa luftcirklation. 1 st sadelgjord i svart läder ingår. Det är en halvmåneformad gjord vilket gör att sadeln ligger perfect. Elastisk i båda ändar. Skapar också rörelsfrihet för hästen. Nypris: Sadel 9990 kr Pad 1100 kr /st Sadelgjord 1100 kr NU PAKETPRIS 6000 KR Anna 076-1343316
Bomlös/Bomfri sadel av kvalitetsmärket TorsionTrekking. Bättre än andra bomlösa i samma modell då denna är mer uppbyggd som gör att man inte sitter lika brett. Superfint läder(nypris runt 12000)! Storlek 17-17,5". Bilden gör den inte riktigt rättvis, nya/fler bilder kan tas vid intresse! Inklusive orginalpadd från Torsion med fårskinn. Kan skickas med blocketpaket eller tas med i närheten. Pris 4700:- Även intresserad av byte! Ring, smsa eller maila vid intresse. :-)
Mörkgrön nästan svart 17,0" - 17,5" bomlös sadel av nubuck läder. Inkl. Equilizervojlock. Härlig långritt-/skogssadel för både häst och ryttare. Har även ridit dressyr och hoppat med den, inget problem. Har legat på: Varmblod, Arab, Fjordhäst. Använd men i mycket bra skick! Vänligen ring vid intresse/frågor.
Välvårdad sadel med vinröd pad. Finns i Sollebrunn.
Mycket fin Torsion trekking säljes komplett. Passar bra för långa sköna skogsturer och passar enligt min erfarenhet de flesta hästar. Sadeln är 3 år gammal och inte mycket använd. Nypris med allt är över 10.000 kr.