Quantcast
Till salu inom

"freemax bomlös säljes"

Torsås
9 dagar

Freemax westernsadel

6 000 kr
Blocket.se
Uppsala
3 dagar

Top Reiter bomlös sadel

6 000 kr
Blocket.se
Butik Alvesta
6 dagar

Bomlös sadel GPS

2 195 kr
ABC-Annons.se
Butik Alvesta
7 dagar

Bomlös sadel GP mörkbrun läder

2 195 kr
ABC-Annons.se
Butik Alvesta
7 dagar

Bomlösa sadlar till grymma...

1 695 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Lund

Freemax bomlös sadel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Freemax sadel i svart kalvskinn stl 17 i sittsen. Inköpt våren 2010 och är i fint skick! Säljes med sadelgjord och HAF padd. Stigbyglar och stigläder kan ingå om man vill. Den har legat jättebra på min varmblods travare och likaså på stallägarens tinkerhäst. Det finns ett litet järn i den som man kan böja till med starka nypor om man vill men det går precis lika bra att rida utan. Jag rekommenderar den starkt till den som vill sitta mjukt och ha en nära kontakt till hästen med sittsen. Den är väldigt stabil och att ta en galopp på fältet är inga problem. HAF padden är en specialpad som lyfter upp sadeln något från hästens ryggrad. Den har en antislip undersida och just denna pad har extra andasfunktion. Perfekt för svettiga pass och klättring i skogen! Sadelgjorden är också av antislip material och har stretch i båda sidor. Den är 45cm lång och sadeln har långa stroppar vilket gör att den kan användas till många olika hästar. Nypris på sadel mellan 5000 6000 Nypris HAF pad 1200 Sadelgjord 300 Priset kan diskuteras. Köparen står för ev frakt.
3 400 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Södermanlands län

Bomlös Freemax Evo

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Freemax Evo en lätt sadel i svart och i bra skick. 1 svart bomlös padd med avacalloinlägg medföljer. Finns i närheten av Strängnäs. Kan skickas och köparen betalar frakt. Pris: 3000 kr
3 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Östergötlands län

Bomlös sadel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Mycket fin, välvårdad, brun FreeMax med komplett med stigläder, stigbyglar sviktande som skonar knä och leder, nypris 1200 kr, och sadelgjord, medfäljer även en Hafpad som kostar ny 1200 kr, använd 4 ggr. finns även en extra pad till men tillkommer i priset. Först till kvarn..
5 500 kr
Blocket.se