Allt till salu inom "barnbasar nyköping rosvalla"

Sortering:
Butik Nyköping
Igår

Mercedes-Benz Vito 116 Cdi...

159 000 kr
Blocket.se
Nyköping
Igår

Mizuno MP20 HMB j3

1 300 kr
Blocket.se
Nyköping
Igår

Gibson Es 335 TDN -83 samt...

35 000 kr
Blocket.se
Nyköping
Idag

Skivstång vikter Fästen han...

750 kr
Blocket.se
Nyköping
Idag

Yamaha wildstar 1600

50 000 kr
Blocket.se
Värmdö
Idag

Segelkanot, E-kanot

25 000 kr
Blocket.se
Nyköping
Igår

Våningssäng

500 kr
Blocket.se
Nyköping
Igår

Skåp b78 x h77 x dj40 finn...

80 kr
Blocket.se
Nyköping
Idag

Ping G10 herrset

1 100 kr
Blocket.se
Nyköping
Idag

Alpha One Gen II

17 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hyresrätter  ·  Nyköping

2:a, 76kvm, Stockholmsvägen 1, Nyköping

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Charmig vindslägenhet med timmerstockar och annorlunda planlösning i 1700-talshus mitt i centrala Nyköping (Öster). Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Nymålade vita väggar i hela lägenheten. Rymligt sovrum med tidsypisk takhöjd och sovvalv samt 2 charmiga fönsterbågar, som vetter ut mot Östra Storgatan. Klädkammare i anslutning till sovrummet. Rymligt badrum med tvättmaskin som ingår. Stort och rymligt vindsförråd dörr i dörr med lägenheten, med elanslutning och arbetsbänk.
6 024 kr
Lägenhetsbyte.se

Statist : Statister söks till inspelning i Nyköping, Lön: 600 kr

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Vi söker ett stort antal statister (120) till en inspelning i Nyköpings Hamn den 1 augusti. Scenen vi spelar in är en del av den tyska tv-serien "Inga Lindström" och är en körkonsert - alla statister kommer agera publik. Vi söker statister i alla åldrar. STOR SÖKFÖRDEL om du är bosatt i Nyköpingsområdet. Yrkeskategori: Statist Län: Södermanlands Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
0 kr
Metrojobb.se
Hyresrätter  ·  Nyköping

5:a, 130kvm, Brunnsgatan 21, Nyköping

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Underbart fristående litet hus, mitt i centrala Nyköping. Egen uteplats med liten rabatt och gräsmatta som vetter mot lugn innergård. Plats för egna utemöbler och grill! Litet putsat hus i två plan, byggt under 1900-talets första del. Bättre än så här kan man knappast bo i Nyköping! På entréplan: Hall, kök, vardagsrum, badrum med dusch och plats för tvättmaskin, samt ett sovrum. Övre plan: Övre hall, ett större sovrum samt två mindre sovrum, badrum med badkar. Hela huset är i mycket fint skick. Samtliga rum är tapetserade/målade senaste 2 åren. Genomgående parkett. Köket (luckor och bänkar) ska renoveras under 2013. Nya vitvaror. Fri parkering på gatan utanför. Hushållsel tillkommer. Söker lägenhet alt hus/radhus med tillgång till uteplats/trädgård i Nyköping. Även intresserad av hus utanför centrum. Max 20 min från centrum, minst 4 rok.
9 800 kr
Lägenhetsbyte.se
Djurtillbehör  ·  Nyköping

Lediga stallplatser Nyköping

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lediga boxplatser i trevligt litet stall ca 1 mil från Nyköping med uppvärmd sadelkammare med fikamöjligheter och i stallet garderåber för era saker. Jag står för utsläpp/insläpp och utfodrar fyra ggr/dag samt fixar täcken efter behov. Vi har upplyst ridbana/paddock med hindermaterial och bra ridterräng med fina ridvägar. Låter det här som något för dig och din häst? Slå då en signal eller skicka ett mail så berättar jag mer/ Ewa
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj