Quantcast
Till salu inom: ”

barnbasar nyköping rosvalla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Omgivning Fastigheten ligger centralt med både nära till centrum och grön områden. Fastigheten har även nära till kommunikation vilket gör det smidigt att pendla. Närservice Nyköping, en timme söder om Stockholm, har nära både till Europas storstäder via Stockholm Skavsta flygplats, till skärgården och till det sörmländska kulturlandskapet. Under sommaren är folklivet särskilt hett runt hamnen med restauranger och hantverksbutiker längs kajen. Större köpcentrum hittar du vid de södra och norra infarterna. I Nyköping finns mycket att välja på vad gäller sport och kultur. Rosvalla Nyköping Eventcenter är ett exempel - en nybyggd arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Övrigt Det är lätt att komma till Nyköping och enkelt att resa vidare därifrån. Motorvägen sveper förbi alldeles utanför Nyköping, från Stockholm Skavsta flygplats tar du dig ut i Europa snabbt och bekvämt. Tågen stannar tjugosex gånger varje dag, smidigt för den som pendlar. Lokaltyp Övrig lokaltyp 378 m²
Charmig vindslägenhet med timmerstockar och annorlunda planlösning i 1700-talshus mitt i centrala Nyköping (Öster). Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Nymålade vita väggar i hela lägenheten. Rymligt sovrum med tidsypisk takhöjd och sovvalv samt 2 charmiga fönsterbågar, som vetter ut mot Östra Storgatan. Klädkammare i anslutning till sovrummet. Rymligt badrum med tvättmaskin som ingår. Stort och rymligt vindsförråd dörr i dörr med lägenheten, med elanslutning och arbetsbänk.
Vi söker ett stort antal statister (120) till en inspelning i Nyköpings Hamn den 1 augusti. Scenen vi spelar in är en del av den tyska tv-serien "Inga Lindström" och är en körkonsert - alla statister kommer agera publik. Vi söker statister i alla åldrar. STOR SÖKFÖRDEL om du är bosatt i Nyköpingsområdet. Yrkeskategori: Statist Län: Södermanlands Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Underbart fristående litet hus, mitt i centrala Nyköping. Egen uteplats med liten rabatt och gräsmatta som vetter mot lugn innergård. Plats för egna utemöbler och grill! Litet putsat hus i två plan, byggt under 1900-talets första del. Bättre än så här kan man knappast bo i Nyköping! På entréplan: Hall, kök, vardagsrum, badrum med dusch och plats för tvättmaskin, samt ett sovrum. Övre plan: Övre hall, ett större sovrum samt två mindre sovrum, badrum med badkar. Hela huset är i mycket fint skick. Samtliga rum är tapetserade/målade senaste 2 åren. Genomgående parkett. Köket (luckor och bänkar) ska renoveras under 2013. Nya vitvaror. Fri parkering på gatan utanför. Hushållsel tillkommer. Söker lägenhet alt hus/radhus med tillgång till uteplats/trädgård i Nyköping. Även intresserad av hus utanför centrum. Max 20 min från centrum, minst 4 rok.
Lediga boxplatser i trevligt litet stall ca 1 mil från Nyköping med uppvärmd sadelkammare med fikamöjligheter och i stallet garderåber för era saker. Jag står för utsläpp/insläpp och utfodrar fyra ggr/dag samt fixar täcken efter behov. Vi har upplyst ridbana/paddock med hindermaterial och bra ridterräng med fina ridvägar. Låter det här som något för dig och din häst? Slå då en signal eller skicka ett mail så berättar jag mer/ Ewa