Quantcast
Till salu inom: ”

garageplats nyköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hyr ett rum och få del av pentry, WC/dusch. Lokal för kreativa människor med perfekt läge nära det mesta. OMGIVNING Fastigheten har ett centralt läge på Bagaregatan i Nyköping i närheten av Slottet och å-promenaden. Shoppingcentrum och hamnen når du på ca fem minuter. KOMMUNIKATIONER Busshållplats och busstation finns inom gångavstånd. Ca 15 min gångavstånd till Centralstationen. PARKERING Garageplats. Går att hyra. SERVICE All tänkbar service finns i Nyköpings Centrum. Flertalet restauranger finns i hamnen och i Centrum, närmaste restaurang ligger tvärs över gatan.
På östra storgatan invid mysiga butiker och massor av lunchställen finns denna fina kontorslokal på andra våningen. Hiss finns från garaget och upp. Lokalen har ett trivsamt pentry med utgång till en stor gemensam terrass. OMGIVNING Fastigheten är centralt belägen i den östra delen av Nyköping. Nära till den vackra å-promenaden, småbutiker och restauranger. KOMMUNIKATIONER Stadsbussen stannar i närheten. Promenad till Centralstationen tar ca 10 minuter. PARKERING Garageplats. Går att hyra. SERVICE All tänkbar service finns i området. Många restauranger och flertalet charmiga småbutiker i närområdet. Bank och livsmedelsbutik finns runt knuten.
Hej! Jag har en lägenhet som ska hyras ut i andra hand under en period på 1-2 år. Den ligger centralt i Nyköping med gångavstånd till busstation, tågstation, lasarett och centrum. Det mesta är renoverat efter 2011 och den är i mycket fint skick. Då lägenheten ligger på 1:a våningen har man uteplats på baksidan in mot gården. Det finns även förråd och garageplats. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv. Jag söker dig/er som är djur- och rökfria och som är intresserade av att hyra under en kortare period. Tillträde kan ske från 1 september. Maila gärna för mer info.
Privat garage med egen port om 50 kvm i centrala Nyköping lämpligt för uppställning och mek av entusiastbil/mc eller annat hobbyprojekt. Målat betonggolv och gipsade väggar. Vatten och el ingår i hyran. Avlopp finns ej. Takhöjd ca 2,30m Tillträde omgående. Om du är intresserad att hyra garaget svara via mejl. Berätta vem du är och hur du tänker använda garaget samt när du kan flytta in. Garageplats