Quantcast
Till salu inom: ”

radhus lägenhet 4 rok uthyres vålberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är en familj som söker en bostadsrättslägenhet/radhus om minst 4 rok i ett barnvänligt område i Sundsvall. Helst gångavstånd till stan och tillgång till uteplats/trädgård önskas. Vi hyr för närvarande en 3:a i en central sekelskiftesvilla på Repslagarevägen i Sundsvall. Önskar ni överta lägenheten kan detta ev. ordnas. Lägenheten ligger på bottenvåningen med fin trädgård och stor inglasad altan. Perfekt för den mindre familjen eller dig med utflugna barn. Hör av er via mail eller telefon vid intresse.
Vi är en skötsam,,rök & djurfri familj med ordnad ekonomi som önskar hyra FÖR PERMANENT BOENDE ett hus,,radhus eller en lägenhet med minst 3 RoK allra helst i: Almby,, Tybble,, Sörby,, Sörbyängen,, Ladugårdsängen Ja som ni nog märkt på denna annons så är det i den delen av Örebro vi vill bo. MEN ANDRA FÖRSLAG ÄR VÄLKOMMNA. SÅ OM NI HAR NÅGOT INTRESSANT SÅ RING ELLER MAILA OSS......M.v.h Cattis & Tobbe.
Hej! Jag har en mysig radhuslägenhet på 5,5 Rok, 102 kvm med uteplats. Lägenheten ligger på salmästaregatan inte långt ifrån almby centrum. Belägen i ett lugnt familjevänligt område. Det finns gratis parkering pricis bakom lägenheten, och även tillgång till eget garage för 375:- månaden. På Lägenhetens övre våning finns 3 sovrum, en toalett med badkar och en större garderob/ förvarings rum. Fönster finns i alla rum. På undervåningen finns ett större sovrum, vardagsrum, mindre kapprum bredvid hallen. Kök med alla vanliga vitvaror + diskmaskin, toalett med tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett stort förråd på uteplatsen, och tillgång till cykel förvaring runt hörnet. Trivs jätte bra, men är inte längre i behov av en så stor lägenhet. Hyran ligger på 8592:- (varmhyra) Jag söker en 2:a/2,5:a helst med balkong eller uteplats och gärna i tybble, sörby, sörbyängen, öster eller centrum. Max hyra: 6000:-
genomgånde villa med 6 rok i centrala vagnhärad. badrum med med bastu, golv och väggar av klinker och kakel. vattenburen golvvärme i entreplanet. klädvårdsutrymme med klinker och kakel. värmepanna inklusive tvättmaskin. centraldammsugare. fristående varmgarage 40kvm. 3fas uttag. köksinredning i massiv björk. vardagsrum m.ekparkett. 4 rymliga sovrum allrum och vardagsrum samtliga med ekparket vardagsrum har utgång till uteplats. södervänd trädgårdstomt med hög potential. huset byggdes 2003 övervåning inreddes 2011. tomtarea 1003m uteplats samt friggebod . nära till centrum samt buss och tåg. maskinell utrustning: spis, köksfläkt, kyl/frys och diskmaskin. huset är välisolerad med låga värme och driftskostnader. önskar att byta till radhus eller lägenhet inom östra södermanland pga ålder och hälsoskäl. om intresse finns kan priser ang ett byte diskuteras. kontakt endast via mail där det finns möjlighet för bilder om huset och mer information.
villa med6 rok i centrala vagnhärad.badrum med bastu,klinkersgolv,och helkaklade väggar.vattenburen golvvärme i entreplanet.klädvårdsutrymme med klinkergolv kaklade väggar.köksindredning i massiv björk(kan med fördel lackeras till önskat färg).4 rymliga sovrum allrum och vardagsrum,samtliga med ekparket. södervänt trädgårdstomt 1006 kvm. fristående varmgarage 40 kvm med 3-fas uttag. önskar byta till radhus eller lägenhet pga ålder och hälsa,helst inom östra södermanland. kontakt via mail där det finns möjlighet för bilder om huset och mer information