Quantcast
Till salu inom: ”

barncykel stödpinne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer en Crescent Gorm barncykel. Cykeln är i princip oanvänd. Den har bara använts en gång då vår son har bestämt sig för att aldrig lära sig cykla. "Stödpinnen" som ses på bilden medföljer. Butikspriset för denna cykel var c:a 2000: -, säljer den nu för 1500: - Har du frågor eller funderingar hör av dig Specifikationer: Crescent Gorm 16inch 421 Enväxlad Fot- och fälgbroms Ram 26 cm, 95-110cm Framgaffel av stål Vevparti 28T, 102mm
Två stycken barncyklar säljes. Den ena är en 12-tums cykel och den andra är en 16-tums cykel. Bägge är i gott skick, förutom att 16-tumscykelns handtag till handbromsen är något avskavt. Det saknas någon centimeter av handtaget men bromsen fungerar. Till 16-tumscykeln finns pakethållare att montera. Pris för cyklarna är 200 kr för 12-tummaren och 250 kr. för 16-tummaren. En stödpinne till barncykel säljes också. Den har universalkoppling som passar de flesta cyklar. Pris för stödpinnen 100 kr.
Bra "första cykel", lila monarkcykel. Fint skick med stödhjul och stödpinne.
Bra första cykel. Röd. Med cykelkorg och "stödpinne" (kan tas bort). Finns i Täby. 250 kr Röd cykelhjälm med Dalmatiner. 50 kr.
Barncykel, röd, för nybörjare Stödhjul + stödpinne ingår