Quantcast
Till salu inom: ”

cykelstång barncykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel - barn

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Superfin 16" pojkcykel inkl. stödhjul och cykelstång. Har använts en säsong. Som ny! Köpt från Biltema i april 2013. Kvitto och alla pappers finns. Nypris för hela set 820 kr (700 + 40 + 80). NU 450 kr !!! Stabil och säker barncykel med fotbroms, handbroms, stöd och pakethållare. Utrustad med fram- och bakskärm, heltäckande kedjeskydd samt reflexer och ringklocka. Förberedd för stödhjul. Passar barn 100-120 cm.
Nu har min pojke växt ur sin första cykel. En Cresent Knytt, hjulstorlek 12-tum med tillhörande stödhjul. Passar till barn som är 80-100 cm långa. En cykelstång följer även med på köpet, nypris 250 kr. Cykeln är sparsamt använd så den är i mycket fint skick. Finns fortfarande i handeln och nypris är 1890 kr. Säljes för 900 kr inkl. cykelstången. Perfekt födelsedagspresent till 2 eller 3-åringen!
Säljer nu iväg dotterns 16 tums cykel som är sparsamt använd, då hon hann växa ifrån den. Det är en stabil och säker barncykel med fotbroms, handbroms, stöd och pakethållare. Utrustad med fram- och bakskärm, heltäckande kedjeskydd samt reflexer och ringklocka. Förberedd för stödhjul. Det följer även med en cykelstång som är ett bra hjälpmedel när barnen ska lära sig att cykla. Även en cykelkorg som vi köpt och ringklocka följer med. Säljes för 400 kr.
Blå Monark miniz barncykel 12 tums med stödjul och cykelstång. Nypris ca 1400 kr. Nu 800 kr.
Mycket fin och stadig mörkröd barncykel "Mustang" med 12 tums hjul. Cykeln har stödhjul och en bra cykelstång med handtag. Pris 250 kr.