Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Mycket fin barnkärra i väldigt gott skick. Troligtvis sent 1800-tal/tidigt 1900-tal. Fotstödet är nerfällbart i två lägen, hela kärran är ca 120 cm som längst och ca 90 cm som bredast. Troligen inte orginalfärg, dock inte ommålad av mig (haft den ca 25 år). Mycket fin som dekoration med tex blommor i. Hämtas i Karlskoga, vid frakt står köparen för frakten. OBS! Endast svar via telefon, lånad mail.
Barnvagn Emmaljunga Edge -05. Lite solblekt kapell och något slitna däck. Inklusive regnskydd och åkpåse. Barnkärra / sulky. Med åkpåse och regnskydd. Okänt fabrikat. Bra skick. Barnstol för fastspänning i bord. Fabrikat Segr Garden. Felfri. På bilden ses barnvagnarna och barnstolen. För Blockets annonsgranskare, skall tilläggas att rutschkanan som inte längre finns på bild, inte heller ingår i annonsen. Obs: Gräsmattan som kan ses under objekten är inte till salu och behöver därför inte ses som felplacerad i annons. Detaljer efter annonsbeskrivning enligt Blockets strikta regler: 1000:-
Den är från början av 70-talet
Barnkärra, Baby Travel: 100 kr.
Barnkärra -08 använd knappt 2 år, tillbehör är vindskydd (ligger jämte kärran på bilden) och en brio ratt. Nypris för kärra, ej ratt, var 1899:-.